Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του κουταλιού, είναι το βύσσινο. Είναι το πρώτο γλυκό κουταλιού που έφτιαξα και το φτιάχνω από τότε σχεδόν κάθε χρόνο. Φτιάχνω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝα λοιπόν και γλυκό βερικοκάκι νόστιμο και καμαρωτό !! Εάν σας αρέσει το συγκεκριμένο γλυκάκι, μην αναβάλετε την παρασκευή του, γιατί ίσα που προλαβαίνετε !!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν λίγες μέρες έδωσα υπόσχεση ότι θα σας δώσω λίγα λόγια για τις τεχνικές των γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων. Αν κι είμαι πολύ πιεσμένη από χρόνο, και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, η μάνα μου έφτιαχνε κάθε χρόνο νεράντζι και άλλα γλυκά του κουταλιού. Ποτέ δεν έλειπαν τα γλυκά κουταλιού από το σπίτι. Ένα γλυκάκι υπήρχε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν τρία χρόνια, ετοίμαζα ένα ποστ να βάλω με βύσσινο: το βύσσινο και η άπιστη Κική. Ναι ναι! Τέτοιο τίτλο είχε, αλλά δεν βγήκε τελικά ποτέ στον αέρα. Πολλές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης, με ουδέτερη γεύση 2 φλιτζάνια γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, κρατάμε το σιρόπι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 6-8 άτομα 1 κιλό ζάχαρη Χυμό ενός λεμονιού (Ασβεστόνερο) 2 κουταλιές της σούπας ασβέστη σε 2 κιλά νερό 1 κιλό βερίκοκα άγουρα 1 φλιτζάνι νερό Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΑγαπημένο μου γλυκό, που με στέλνει πολύ-πολύ πίσω, τότε που το έφτιαχνε η μανούλα μου και εγώ απλά παρακολουθούσα και λαχταρούσα να το δοκιμάσω. Η μητέρα μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΝόστιμο γλυκό του κουταλιού ακτινίδιο ή φράουλα. Έυκολο και ξεχωριστό. Δέν βγένει λιωμένο το γλυκό και το σιρόπι δέν είναι νερουλό. Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο απόλυτο γλυκάκι για να περιχύσουμε πάνω από το παγωτό μας ή τη βάφλα μας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...!!! Το λατρεύω που έχει αυτή την υπόξινη γεύση, είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΒερύκοκο (με υ και όχι με ι .....τα έχουμε σακατέψει τα ελληνικούλια μας...έχω κόλλημα με κάποιες λέξεις, συγχωρέστε με αλλά επιμένω να γράφω όπως τα έμαθα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα υλικά που θα χρειαστούμε: 1 κιλό βύσσινα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική 1/4 της κούπας νερό 2 κουταλιές χυμό λεμονιού Πλένουμε τα βύσσινα και τα στραγγίζουμε.[...]
Πηγή: makingsweets.blogspot.gr2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης, με ουδέτερη γεύση 2 φλιτζάνια γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, κρατάμε το σιρόπι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 1/2 κιλά αγριοβύσσινα 10 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό 1/4 φλιτζανιού φρεσκοστιμμένος χυμός λεμονιού Ξεπλένετε πολύ καλά τα βύσσινα και τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό δαμάσκηνα (όχι πολύ ώριμα) 700 γρ. ζάχαρη 1 ½ ποτήρι νερό (του κρασιού) 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι 1-2 ξυλάκια κανέλας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή για γλυκό του κουταλιού ακτινίδιο από την μαμά Όλγα! Για 2 κιλά ακτινίδιο! Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά ακτινίδιο 1 κιλό ζάχαρη 1 λεμόνι Καθαρίζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Βύσσινο είναι το αγαπημένο μας γλυκό κουταλιού είτε συνοδεύει το ελληνικό καφεδάκι μας με ένα ποτήρι παγωμένο νερό είτε δίνει χρώμα στο απογευματινό μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr