Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Το φρούτο που τα κατάφερε να μείνει πιστό στην παράδοση. Ωριμάζει μονάχα το καλοκαίρι, οπότε δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια, παρά μόνο να το γευόμαστε τους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠως και πως περίμενα να τα βρω!! Το λατρεύω το γλυκάκι αυτό....και ποιό δεν μου αρέσει...θα μου πείτε...τεσπά! Για όσους ενδιαφέρονται, ενημερώνω ότι αν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 1\2 κιλο κυδωνια 1 1\2 φλυτζανι νερο 1 1\2κιλο ζαχαρη 1\2 φλυτζανι αμυγδαλοψιχα ασπρισμενη 2 κουταλιες χυμο λεμονιου ΕΚΤΕΛΕΣΗ ριχνετε στην κατσαρολα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 kg φράουλες 600-800 γρ. ζάχαρη χυμός 2 πορτοκαλιών 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ. κονιάκ 1 βανίλια 2 κ.σ. χυμός λεμονιού Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μελιτζανάκι μικρό 1 κιλό ζάχαρη 1 χούφτα ασβέστη Χυμό από μισό λεμόνι Αμυγδαλόψυχα λευκή ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μελιτζανάκια. Τα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΧρόνος Βρασμού: 2-3 ώρες Υλικά : 1 κιλό σταφύλι σουλτανίνα 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια 3/4 φλ. τσαγιού νερό 1 κλωναράκι αρμπαρόριζα χυμό από 1/2 λεμόνι 150 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣτην Κύπρο το λέμε κιούλι, στην Ελλάδα αλμπαρόριζα ή αρμπαρόριζα, γεράνιο, γεράνι, πελαργόνι, ενώ στη Λέσβο χρυσαχί, και στη Δυτική Μακεδονία μοσχόφυλλο. Όπως[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά - 1 ½ κιλό κυδώνια - 1 ½ κιλό ζάχαρη - 1 ½ φλ. νερό - 2 κ.σ. χυμό λεμονιού - 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη Εκτέλεση Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το[...]
Πηγή: lovecook.grΓια 6-8 άτομα 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμυγδαλόψιχα χυμός από ένα λεμόνι 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα 2 κιλά κεράσια 2 κιλά ζάχαρη Εκτέλεση Αφαιρούμε τα κουκούτσια με[...]
Πηγή: sidagi.gr