Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για την κρέμα: 1 μπαστουνάκι βανίλια 200 γρ. ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 150 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλα ζελατίνης 400 γρ. στραγγιστό Ελληνικό γιαούρτι 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης, με ουδέτερη γεύση 2 φλιτζάνια γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, κρατάμε το σιρόπι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης, με ουδέτερη γεύση 2 φλιτζάνια γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, κρατάμε το σιρόπι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την κρέμα: 1 μπαστουνάκι βανίλια 200 γρ. ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 150 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλα ζελατίνης 400 γρ. στραγγιστό Ελληνικό γιαούρτι 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜόλις προλαβαίνουμε! Τα πράσινα καρυδάκια είναι στην ώρα τους για γλυκό αυτή την εποχή. Π ρέπει να κόψουμε τα καρυδάκια μας από τα μέσα Μαΐου ως τις αρχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Δημήτρης μου έφερε χθες από τη Λαϊκή μας κίτρα για να τα κάνω γλυκό γιατί ξέρει ότι αγαπώ τα λίγο..ξινά γλυκά με ιδιαίτερη γεύση όπως το περγαμόντο και το[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 φακελάκι ζελατίνα σε σκόνη (2 1/4 κουταλάκια), 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 1/3 φλ. ζάχαρη, ½ κουταλάκι κοπανισμένη μαστίχα (σε σκόνη), 2 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com«Tο κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι και το κορίτσι φίλημα πρωί και μεσημέρι» Η καστανιά είναι αυτοφυής στην Ελλάδα Στην Αρχαία Ελλάδα οι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr