Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Για τη σφολιάτα: 280 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γλ. ξερή μαγιά 150 ml χλιαρό γάλα (περίπου) 1/2 κ.γλ. αλάτι 100[...]
Πηγή: argiro.gr1 συσκευασία αφράτα κρουασάν βουτύρου της alfa 6 αβγά 150 γρ. μαύρη ζάχαρη 1 γάλα εβαπορέ 400 γρ. 2 κ.σ. άγλυκο κακάο 1/4 κ.γ. αλάτο 100 γρ σοκολάτα γάλακτος[...]
Πηγή: argiro.gr10 αφράτα κρουασάν βουτύρου της Alfa 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 2 φλ. γάλα αλάτι λίγη πάπρικα γλυκιά 1 -1/2 φλ. τρίμμα γραβιέρα 10 λεπτές φέτες ζαμπόν αβγά[...]
Πηγή: argiro.gr10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά κανέλα κρέμα μαστίχας 200 γρ. 1 ½[...]
Πηγή: argiro.gr8 κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa ψημένα 250 γρ. ψιλές βρασμένες γαρίδες 1 πράσο ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 300 γρ.[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 μελιτζάνα 2 κολοκύθια τρυφερά 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 πιπεριά πράσινη 2 ώριμες και σφιχτές ντομάτες 1 σκ. σκόρδο λίγη ρίγανη λίγο θυμάρι[...]
Πηγή: argiro.gr8 κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa ψημένα 100 γρ. πραλίνα σπιτική 50 γρ. χοντροκομμένα φουντούκια Για τη σπιτική παραλίνα φουντουκιού 100 γρ. σοκολάτα[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη σφολιάτα 280 γραμμ. αλεύρι για όλες χρήσεις 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γλ. μαγιά στιγμής 150 ml χλιαρό γάλα (περίπου) 1/2 κ.γλ. αλάτι 100[...]
Πηγή: argiro.grΓια τα καραμελωμένα κρουασάν 8 αφράτα κρουασάν βουτύρου της Alfa ξύσμα λάιμ 2 κ.σ. ζάχαρη λίγο λιωμένο βούτυρο 3-4 κ.σ. μαρμελάδα λεμόνι ή εσπεριδοειδών Για[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο αφράτα κρουασάν βουτύρου της alfa 240 γρ. σοκολάτα της αρεσκείας σας 1 φλ. μαύρη ή καστανή ζάχαρη 1/2 φλ. κακάο 3-1/2 φλ. γάλα φρέσκο 1/2 φλ. κρέμα[...]
Πηγή: argiro.gr1 συσκευασία «αφράτα» κρουασάν βουτύρου της alfa 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 4-5 κ.σ. ζάχαρη 500 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά κακάο για πασπάλισμα ξύσμα[...]
Πηγή: argiro.gr