Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Νηστήσιμο κέικ τέλειο!!! Τι χρειαζόμαστε: 3 φλυντζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλάκια Baking 1 φλυντζάνι λάδι 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 καρότα τριμμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grTο τέλειο νηστίσιμο κέικ! Mοναδική γεύση, φουσκώνει και δεν μένει υγρό ή άψητο μέσα. με το γλάσο από πάνω απογειώνεται!!! Δοκιμάστε το. Τι χρειαζόμαστε: 3 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικό και πανεύκολο κέικ πορτοκαλιού που δεν θυμίζει με τίποτα νηστίσιμο! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ εύκολο νηστίσιμο κέικ που μπορεί να καταναλωθεί και από όσους έχουν πρόβλημα χοληστερίνης και δεν μπορούν να φάνε αυγά. Τι χρειαζόμαστε: 4 πορτοκάλια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια άλλη μια φορά θα ... πρωτοτυπήσω μέρα που είναι και θα σας πω κι εγώ ότι νηστεία δε σημαίνει απαραίτητα και έλλειψη νοστιμιάς και γεύσης. Την πρώτη φορά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΚαλησπέρα!!! Ένα ακόμη νηστίσιμο κέικ που θα σας ξετρελάνει και θα το φτιάχνετε συνέχεια!! Είναι ελαφρύ και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και καλοκαιριού!!! Κείκ[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΤα λογια ειναι περιττα για να περιγραψει κανεις το ποσο γευστικο και μυρωδατο ειναι το συγκεκριμενο κεικ. Η προσθηκη απο το γλυκο πορτοκαλι του εδωσε αλλη[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΣας έχω το ποιο εύκολο νόστιμο νηστίσιμο ΚΈΙΚ πορτοκαλιού!!!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ Υλικά:: 300 γρ ζάχαρη, 225 ml σπορελαιο, 500 γρ αλεύρι Φαριναπ, 1 φ.μπεικιν, 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ!!! Μια συνταγή που βρήκα στο διαδίκτυο...!! Ένα πολύ νόστιμο και αρωματικό υγρό κέικ.....και με ελαφρώς πιο σπογγώδης υφή[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣας έχω το ποιο Αφράτο γευστικό Κέικ Πορτοκαλιού Νηστίσιμο! Υλικά: 220 ml ελαφρύ λάδι, 300 γρ ζάχαρη, 400 ml χυμό φρέσκων πορτοκαλιών, 500 γρ αλεύρι Φαρίνα, 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr