Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Ένα ψωμάκι που δεν θέλει κόπο αλλά…χρόνο και θα σας ανταμείψει η γεύση του!! Αφιερωμένο στη xaroula μας!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το προζύμι: 1/4 + 1/4 +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως έχετε ακούσει είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕτοιμάζουμε τορτίγιες από καλαμπόκι............ Υλικά : 500 γραμμ. καλαμποκάλευρο 225 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ..γλ. αλάτι , νερό όσο χρειαστεί ώστε να[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή ξερή 25 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή 25 γρ ξερή Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφρ άτη, ζουμερή ψίχα !!! Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής 250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο να φτιάχνω ψωμί είναι ίσως η πιο μαγική πράξη “μαγειρικής” που συμβαίνει στην κουζίνα μου. Το έχω περιγράψει αρκετές φορές στο παρελθόν και αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο και νόστιμο σπιτικό ψωμί. Γίνεται με αλεύρι επεξεργασμένο χωρίς γλουτένη, αλλά και με το συνηθισμένο αλεύρι. Δοκιμάστε και το αλεύρι με λιγότερη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και πάλι! Εδώ, πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού, μπροστά στον υπολογιστάκο μου (κάνουμε τόση παρέα να μην του μιλάω γλυκά;;;;; χαχαχα) για να σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτη την συνταγη την εχω χρονια και μου ειχε κανει εντυπωση το αυγο που περιειχε και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω. Τελικα το αποτελεσμα ηταν[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο 2 φλιτζάνια νερό 1/2 κούπα μελάσα 3 κουταλιές σούπας βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κουταλιά αλάτι 1/2[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα, καλή βδομάδα σε όλους με ένα εξαιρετικό, ιδιαίτερο σε γεύση, μοσχομυρωδάτο ζεστό σπιτικό ψωμάκι! Υλικά για 10-12 ψωμάκια: 250 γρ αλεύρι ολικής 150[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr225 γρ αλεύρι σίκαλης 75 γρ σκληρό αλεύρι ολικής αλέσεως 75 γρ σκληρό άσπρο αλεύρι 50 γρ χονδροκομμένο καλαμποκάλευρο 5 ml (1 κουτ. γλυκού) σπόρους κύμινου 10[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕνα απλό ψωμί που διατηρείται αρκετά. Φυσικά για όσους προτιμούν τις σύνθετες γεύσεις.Δομιμάστε το με τυριά και σαλάτα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 100 γραμ. αλεύρι από καλαμπόκι 450 γραμ. αλεύρι "Ζυμωτό" 18 γραμ. αποξηραμένη μαγιά 300 ml χλιαρό νερό 1 κ.κ. αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr