Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
από την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιά σε σκόνη 700 γρ. αλεύρι για ψωμί ή σιταρένιο, σκληρό 1 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 - 1/2 κουταλάκι αλάτι 40 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΨωμί σόγιας Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος: περίπου 50[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί με ηλιόσπορο Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Υλικά 250 γρ. σιτάρι 200 γρ. σίκαλη 50 γρ. αλεύρι ολικής[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί με μπέικον Φούρνος Ηλεκτρικός: 180 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά[...]
Πηγή: greekouzina.gr