Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Έψαχνα καιρό συνταγή για ψωμί μπέργκερ, ελπίζω να σας αρέσει μιας και είναι γρήγορη και πετυχημένη. Τι χρειαζόμαστε: Ψωμάκια: 250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 12/07/2015 σε Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Ψωμί “τράβα-τσίμπα” Μια γρήγορη, απλή, υπέροχη, παρεΐστικη και επικίνδυνα εθιστική, συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΚαλημέρα και πάλι! Εδώ, πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού, μπροστά στον υπολογιστάκο μου (κάνουμε τόση παρέα να μην του μιλάω γλυκά;;;;; χαχαχα) για να σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην αρχή στις αλμυρές συνταγές που σας υποσχέθηκα, την κάνω με μια αγαπημένη λιχουδιά ισπανικής προέλευσης. Το ξέρω ότι ίσως καταντήσω γραφική με τις ιστορίες[...]
Πηγή: cookika.comΥΛΙΚΑ Για το ψωμί 50 ml νερό χλιαρό 300 γρ. πουρέ παντζαριού 450-480 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. κοφτές αλάτι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 450 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. 1 κ.γ. αλάτι 80 γρ. προσούτο 2 κ.σ. βούτυρο 200 γρ. κατσικίσιο τυρί 100 γρ. πέστο βασιλικού 300 ml ξινόγαλο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖεστό, αφράτο ψωμάκι, κατευθείαν από το φούρνο μας έχουμε σήμερα. Ένα ψωμάκι διαφορετικό, χορταστικό και λαχταριστό, το οποίο είναι συγχρόνως γλυκό και[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά Υλικά για ένα καρβέλι ψωμί 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grαπό την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΔεν είναι ένα αλμυρό κέικ, μην το «αντιμετωπίσετε» ως τέτοιο, είναι ψωμί …… ψωμάκι!! Ένα υπέροχο ψωμάκι, που θα συνοδεύσει τα λαδερά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και πάλι! Εδώ, πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού, μπροστά στον υπολογιστάκο μου (κάνουμε τόση παρέα να μην του μιλάω γλυκά;;;;; χαχαχα) για να σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 φιλέτα κοτόπουλο των 800 γραμμάριών 8 φέτες ψωμί τοστ 1 κούπα κέτσαπ 1 κούπα τυρί τριμμένο μοτσαρέλα Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά[...]
Πηγή: sidagi.gr450 γρ αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. σόδα 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 80 γρ. προσούτο, κομμένο 200 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε ροδέλες 100 γρ. πέστο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com