Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ένα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Με μπέικιν πάουντερ 4 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι 1 κούπα καφέ γάλα 1/4 κούπας καφέ μαργαρίνη ή λάδι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΧειροποίητο ψωμί με 3 είδη αλευριού !!! Έτοιμο και το ωραίο μας ψωμάκι!! Υλικά 1 κούπα τσαγιού αλεύρι καλαμποκιού 2 κούπες τσαγιού αλεύρι ολικής 1 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧειροποίητο ψωμί με 3 είδη αλευριού !!! Έτοιμο και το ωραίο μας ψωμάκι!! Υλικά 1 κούπα τσαγιού αλεύρι καλαμποκιού 2 κούπες τσαγιού αλεύρι ολικής 1 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr...αυτό λέω καθημερινά όταν με πιάνουν οι πείνες...Από τότε που ξεκίνησα δίαιτα πες, διατροφή πες... τελωσπάντων..(λεπτομέρειες εδώ )...το ψωμί ήταν κάτι που[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΥλικά 1 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά μαγιά ξηρή 1 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΖεστό, αφράτο ψωμάκι, κατευθείαν από το φούρνο μας έχουμε σήμερα. Ένα ψωμάκι διαφορετικό, χορταστικό και λαχταριστό, το οποίο είναι συγχρόνως γλυκό και[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕτοιμάζουμε τορτίγιες από καλαμπόκι............ Υλικά : 500 γραμμ. καλαμποκάλευρο 225 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ..γλ. αλάτι , νερό όσο χρειαστεί ώστε να[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 100 γραμ. αλεύρι από καλαμπόκι 450 γραμ. αλεύρι "Ζυμωτό" 18 γραμ. αποξηραμένη μαγιά 300 ml χλιαρό νερό 1 κ.κ. αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 2,5 κιλά αλεύρι: 1 κιλό καλαμποκίσιο 750 γρ. δυνατό 750 γρ. μαλακό 35 γρ. μαγιά 1250 γρ. νερό ζεστό 40 γρ. αλάτι Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ[...]
Πηγή: yumyum.grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω και να περάσατε μιαν ευχάριστη Κυριακή!! Την ώρα που γράφω, από το σπίτι δεν έφυγε ακόμη η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 18 γραμμάρια μαγιά σε σκόνη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 300 ml νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΔείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
Ψωμάκι αποφάσισα να κάνω σήμερα και απο εδώ και πέρα αποφάσισα να το κάνω κάθε 2-3 μέρες γιατί τα ψωμιά που αγοράζουμε δεν τρώγονται απο τα διογκωτικά που[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά 1 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά μαγιά ξηρή 1 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.com