Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Αν έχετε διάθεση και θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά ψωμάκια για hamburger, voila!!! Γίνονται τέλεια!!!! Υλικά 1 kg αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 700 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 φακελάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500 γρ.) 1 κ.γ.μέλι 1 κ.γ αλάτι 1 κουτάκι μπύρα της αρεσκείας σας Προαιρετικά: Σουσάμι για πασπάλισμα ή αλευρι 2κ.σ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ... ΥΛΙΚΑ: 500gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤ.[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 250-300 ml περίπου χλιαρό νερό 1/3 φλιτζανιού αγελαδινό βούτυρο μισολιωμένο λίγο αλάτι [...]
Πηγή: icookgreek.comΌταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω είναι με προζύμι. Μας αρέσει η γεύση του και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 ml νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 φλ. λάδι 1/3 κ.γλ. ζάχαρη 1/3 κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.σ. αποξηραμένο δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.com1 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι ξηρή μαγιά 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/8 κούπας γάλα 1/2 κούπα χλιαρό νερό μια[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 ποτήρια αλεύρι σταρένιο 2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 40 γραμμάρια νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια σκόνη 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτά τα μικρά, νόστιμα ψωμάκια με νιφάδες βρώμης και γάλα είναι ιδανικά για πρωινό, ξαναζεσταίνονται εύκολα, χωρίς να χάσουν τη φρεσκάδα τους, συνδυάζονται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια μπισκότα ...και καλά τα ξεκινησα.....και ψωμάκια μου βγήκαν....για αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να προσέχουμε με ότι κυκλοφορεί στο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΨωμάκι μαργαρίτα, αφράτο, νόστιμο και χωρίς κόπο! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. νερό χλιαρό 1 φακ. μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολα και τραγανά ψωμάκια Τι χρειαζόμαστε: 150 ml νερό 150 ml γάλα 42 γρ μαγιά με 2 κ.σ. γάλα ανακατεμένη 500 γρ αλεύρι 6 κ.γ. λάδι 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκια με τυρί και κουκουνάρι, αφράτα και πολύ νόστιμα. Δοκιμάστε τα και για πρωινό στο σχολείο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλ αλεύρι 3 φακ μαγιά 1/2 κουτάκι μπύρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγη για σπιτικο ψωμι, απλη και χωρις προζυμι. Τι χρειαζόμαστε: 1κ αλευρι (1/2 σκληρο αλευρι και 1/2 ολικης αλεσης) 2 ποτηρια χλιαρο νερο 1 χουφτα γλυκανισο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή της πεθεράς μου... Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι ολικής ζέας 1/2 κιλό αλεύρι λευκό ζέας 1 φακελάκι ξερή μαγιά 2 ποτήρια νερό 1 φλ.καφέ ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.gr