Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Η παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρέσει.. Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ) 2 φακελακια μαγια 1 κουταλακι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά 1 κ.γ.ζάχαρη 2 κ.γ.αλάτι 4-5 κ.σ.λάδι 680 γρ.νερό Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μετά σκεπάζουμε το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω πάντα και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι γάλα 2 αυγά χτυπημένα 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 κουτ.τσ. αλάτι 1 φακελ. μαγια ξηρή Γιώτης 5 ποτήρια περίπου αλεύρι. Για τη γέμιση[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 2 φακελάκια μαγιά 20γρ ζάχαρη 17γρ αλάτι Λίγο πιπέρι 300 γρ φέτα 2 κουταλιές σούπας λάδι 350γρ νερό 600γρ αλεύρι Τρία πράσα σε ροδέλες Σοτάρουμε για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω εδώ και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝόστιμα ψωμάκια για το τραπέζι ή τον μπουφέ σας. Τι χρειαζόμαστε: 12 γρ. μαγια μπίρας 1/4 φλ. τσ. χλιαρό νερό 1 φλ. τσ. βρασμένο γάλα 2 κουταλιές βούτυρο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλο αλευρι 2 φακελακια μαγια 1 κ.γ.ζαχαρη 2 κ.γ.αλατι 4-5 κ.σ.λαδι 680 γρ.νερο Εκτέλεση Σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα και.μετα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρέσει.. Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ) 2 φακελακια μαγια 1 κουταλακι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια μπισκότα ...και καλά τα ξεκινησα.....και ψωμάκια μου βγήκαν....για αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να προσέχουμε με ότι κυκλοφορεί στο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 1/2 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης (και άλλη 1/2 μήπως σας χρειαστεί) 1/2 κούπα αλεύρι σκληρό 2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά ξηρή μαγιά 1 - 1 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.com