Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Τη συνταγή αυτή την πήρα από τη συνυφάδα μου η οποία ένα απόγευμα μας κέρασε σπιτικά χάμπουργκερ και ομολογουμένως ενθουσιαστήκαμε από το ιδιαίτερα μαλακό και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά τόνος κονσέρβας: 300 γρ. στραγγισμένος φασόλια: 300 γρ. βρασμένα ταχίνι: 1/4 φλιτζανιού του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ξερό, τριμμένο σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΨωμάκια Βρώμης !!! 1 κιλο αλεύρι χωριάτικο 500 γραμ αλεύρι βρώμης 1κσ μελασσα 1κσ ταχίνι 2 κγ κανελλα 1/2 κγ τσίλι 1κγ αλάτι 1 φακελάκι μαγια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω εδώ και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι 2 φακελακια μαγια 1 κ.γ.ζαχαρη 2 κ.γ.αλατι 4-5 κ.σ.λαδι 680 γρ.νερο Εκτέλεση Σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα και.μετα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο αλευρι...ότι θέλουμε Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ) 2 φακελακια μαγια ξερή (ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρέσει.. Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ) 2 φακελακια μαγια 1 κουταλακι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ μαραθόσπορος και το πιπέρι δίνουν μια πικάντικη νότα σε αυτά τα νοστιμότατα ψωμάκια που θα συνοδεύσουν υπέροχα τυριά και αλλαντικά στο γιορτινό τραπέζι![...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαλή Χρονιά, γεμάτη καλή διάθεση και θετικές σκέψεις!!! Πάμε να φτιάξουμε υπέροχα ψωμάκια που θα μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια να γιορτάσουμε την επιστροφή μου λέω να σας κεράσω φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι, αρωματικό, πικάντικο και μυρωδάτο!! ΥΛΙΚΑ (Για ένα καρβέλι) 400 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή Χρονιά, γεμάτη καλή διάθεση και θετικές σκέψεις!!! Πάμε να φτιάξουμε υπέροχα ψωμάκια που θα μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια μπισκότα ...και καλά τα ξεκινησα.....και ψωμάκια μου βγήκαν....για αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να προσέχουμε με ότι κυκλοφορεί στο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΦάτε τα ζεστά-ζεστά πριν κρυώσουν... Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 200 γραμ. προζύμι 20 γραμ. αλάτι 600 γραμ. νεράκι Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκια που τα φτιάχνουν στην Σουηδία, είναι πολύ μυρωδάτα, και νόστιμα, γίνονται κολατσιό για τα παιδάκια στο σχολείο αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας καλοί μου φίλοι!!! Για σήμερα σας έχω μια σούπερ συνταγούλα για νόστιμα και πολύ πολύ αφράτα ψωμάκια πολυτελείας, ροδισμένα και φουσκωτά! Βήμα βήμα,[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr