Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά Υλικά: 800 αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. καλαμποκάλευρο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 3 -4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΓια τα ψωμάκια 10 γρ. βρώμη 500 ml νερό (χλιαρό) 2 κ.σ. μέλι 150 γρ. καρότα, 100 γρ. καλαμποκάλευρο 100 γρ. βρώμη 100 γρ. αλεύρι ολικής 100 γρ. ρυζάλευρο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com