Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
To είδα κι αυτό!!!!!!! 'Αντε να δούμε τί άλλο θα δούμε!!!! Ξεφυλλίζοντας, προχθές ένα παλιό τεύχος της Αγγλικής έκδοσης του περιοδικού OLIVE το μάτι μου έπεσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒασική συνταγή για παγωτό gelato. Αυτή η συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις αγαπημένες σας γεύσεις. Δοκιμάστε να προσθέσετε διάφορες γεύσεις,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά : 500 γραμμάρια γάλα πλήρες 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 150 γραμμάρια ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας μέλι Λίγο αλάτι (μία πρέζα) (όσο πιάνουν τα 3[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr60 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 4 αυγά 500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 3 μπάρες καραμέλας-σοκολάτας κομμένες σε κυβάκια 0,5 εκ. 50 γρ. σοκολάτα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comTo είδα κι αυτό!!!!!!! 'Αντε να δούμε τί άλλο θα δούμε!!!! Ξεφυλλίζοντας, προχθές ένα παλιό τεύχος της Αγγλικής έκδοσης του περιοδικού OLIVE το μάτι μου έπεσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας αρέσουν τα λουκούμια; Για μένα τα λουκούμια είναι μέρος εκείνων των παιδικών αναμνήσεων που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό και τη ψυχή ενός[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο παγωτό είναι ο μεγαλύτερος διατροφικός «πειρασμός» του καλοκαιριού, αλλά και το πλέον παρεξηγημένο σνακ. Στην πραγματικότητα, διατροφικά είναι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣας αρέσουν τα λουκούμια; Για μένα τα λουκούμια είναι μέρος εκείνων των παιδικών αναμνήσεων που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό και τη ψυχή ενός[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠάλι παγωτό; Ναι, πάλι παγωτό. Διότι ο χρόνος πιέζει, το φθινόπωρο χτυπά την πόρτα και τα σύκα, οι πρωταγωνιστές του παγωτού αυτού, σε λίγο θα εξαφανιστούν από[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια υπέροχη συνταγή που θα σας ξετρελάνει… και ποιος δεν θα ενθουσιαζόταν με ένα σπιτίσιο παγωτό ?? Υλικά Για το κύριο μέρος 6 κροκάδια 15 γρ. κορν φλουρ[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΤώρα που ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο, ένα παγωτάκι θα μας δροσίσει! Πριν επισκεφτείτε το πιο κοντινό ζαχαροπλαστείο ή περίπτερο, να σας θυμίσω πως το ΦΠΑ στα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr(Σήμερα με έπιασε η λογοδιάρροια που με ενοχλεί στις Αμερικάνες food bloggers, κοινώς, κάνω ό,τι κοροϊδεύω! Είμαι όμως τόσο περήφανη για την ανακάλυψή μου που[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΠαγωτάκι με καραμέλα, σίγουρα θα έχετε δει και πολλοί θα έχετε δοκιμάσει. Παγωτάκι με καραμελωμένα αμύγδαλα και μέλι όμως; Το παγωτό αυτό προέκυψε εντελώς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤις τελευταίες δυο εβδομάδες στην Ολλανδία βιώνουμε το χειρότερο κύμα καύσωνα από το 2006. Τότε δεν ήμουν εδώ, ήρθα ένα χρόνο αργότερα, και αυτό που με είχε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτό το παγωτάκι το ξεκίνησα μέσα στον ενθουσιασμό και την λαχτάρα ότι θα κάνω τα αγαπημένα μου σύκα παγωτό. Ολα καλά αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι για να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΆλλη μία γευστική δροσερή συνταγή παγωτού, με γεύση από φρέσκα πορτοκάλια. Όλο δροσιά για το καλοκαίρι. Υλικά: 500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr