Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
O βασιλικός είναι το πιο γερό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής. Πλατύφυλλος ή μη (ο λεγόμενος ‘ελληνικός’), καταπράσινος ή ελαφρά[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό κρεμμύδια σε ροδέλες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό 350 γρ. ανθότυρο 2 αβγά 2 μεγάλες ντομάτες σε ροδέλες μαργαρίνη για την ταρτιέρα Υλικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤάρτα ντομάτας (Για 6-8 άτομα) Υλικά Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι κοινό 185 γρ. βούτυρο 2 κρόκοι αβγών κρύο νερό όσο πάρει Για την επικάλυψη: 2-3 μεγάλα[...]
Πηγή: greekouzina.grΜια υπέροχη τάρτα με τραγανή βάση, φρέσκες ζουμερές ντομάτες, τυρί φέτα, ανθότυρο και τσένταρ με τη μυρωδιά του βασιλικού και … μοσχοβόλησε …[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά για 1 στρογγυλό ταψί 26 εκ.: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. μαργαρίνη παγωμένη σε κομμάτια 1 κ.γλ. αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 2-3 κ.σ. νερό Για τη γέμιση:[...]
Πηγή: easykuzina.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 1 φακελάκι ξερή μαγιά (σκόνη) 1/4 κούπα καφέ ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι διαλυμένο σε (περίπου 1½ ποτήρι νερού) νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΜια συνταγή από τον τόμο μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση Τι χρειαζόμαστε: 3 φλυτζάνια αλεύρι 1 1/2 κ.γ. κοφτό baking powder 1/2 κ.γ κοφτό αλάτι 2/3 κούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φύλλο σφολιάτας (η συσκευασία περιέχει συνολικά 2 φύλλα σφολιάτας) 1,5 κ.σ. μουστάρδα απλή (ή πέστο ή πάστα ελιάς) 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα ζάχαρη 1 αυγό 150 γρ. τοματίνια Για τη γέμιση 800 γρ. τοματίνια ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι 150 γρ. φέτα 50[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για την ζύμη 1& 1/4 φλ αλεύρι γ.ο.χ 2 κ.γ ζάχαρη 1/2 κ.γ αλάτι 6 κ.σ παγωμένο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια 3 κ.σ παγωμένο νερό Υλικά για την[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜία μοναδική τάρτα που η γεύση της θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grO βασιλικός είναι το πιο γερό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής. Πλατύφυλλος ή μη (ο λεγόμενος ‘ελληνικός’), καταπράσινος ή ελαφρά κοκκινωπός και[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 9 μικρές ντομάτες ξεφλουδισμένες, κομμένες σε τέταρτα 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο 1 κ.σ. καστανή ή μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤραγανή, ζουμερή, απλά υπέροχη!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη από το ψυγείο 400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό νερό λίγο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΕύκολη απλή και νόστιμη αλμυρή τάρτα από τον Αλέξανδρο Γιώτη!!Σας μεταφέρω την συνταγή όπως είναι. Μπορείτε όμως να φτιάξετε μια πολύ ωραία ζύμη τάρτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤάρτα με ντομάτες και πάστα ελιάς 40 λεπτά για 6 άτομα: Υλικά 1 φύλλο ζύμη κουρού 1 κιλό ντομάτες κόκκινες ώριμες και σφιχτές 1 κιλό ντομάτες πράσινες 2[...]
Πηγή: greekouzina.gr