Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
1½ κιλό μοσχάρι (στρογγυλό, ποντίκι), ολόκληρο 4 σκελίδες ολόκληρες σκόρδο 10 κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 μικρά καρότα 10 ασπρομανίταρα, ολόκληρα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μεγάλες μπουκιές 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι (σπάλα) κομμένο σε μπουκιές 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 2 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό μοσχάρι (στρογγυλό ποντίκι) ολόκληρο 4 σκελίδες ολόκληρες σκόρδο 10 κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 μικρά καρότα 10 ασπρομανίταρα ολόκληρα 3 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μεγάλες μπουκιές 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας ποντίκι ή ουρά) κομμένο σε μπουκιές 2 κ.σ. αλεύρι 8 κρεμμύδια στιφάδου 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.gr1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι χτένι κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κορν[...]
Πηγή: argiro.gr