Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Ωραία γεύση με ελάχιστες θερμίδες! Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο αλάτι πιπέρι 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες σπανάκι (όσο θέλουμε)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φιλέτα γαλέου (φρέσκου) 4 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ρίγανη λεμόνι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερό Οδηγίες 40 Minutes Αρχικά πλένουμε πολύ καλά το ψάρι μας.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γαλέος σε φέτες ½ φλιτζ. ξύδι 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1½ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Βάζουμε σε νερό[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 2-4 άτομα 1 1/2 κιλό γαλέος 1 φλιτζάνι λάδι 1-2 λεμόνια 1/2 κεφάλι σκόρδο αλάτι, πιπέρι- λίγη ρίγανη Εκτέλεση Κόβετε το γαλέο σε μερίδες, τον πλένετε και[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1 ½ κιλό γαλέος 1 φλιτζάνι λάδι ½ λεμόνια ½ κεφάλι σκόρδο αλάτι, πιπέρι λίγη ρίγανη Εκτέλεση Σε ξύλο κοπής κόβετε το γαλέο σε μερίδες, τον[...]
Πηγή: sidagi.grΠολύ νόστιμη συνταγή με γαλέο και χόρτα, αλλά και οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού. Τι χρειαζόμαστε: 800-1000 γρ. γαλέο σε ροδέλες 1 ματσάκι μάραθο ή άνηθο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κομμάτια γαλέο 300 γραμ. χόρτα διάφορα (όχι πικρά) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 8 κύβοι σπανάκι κατεψυγμένο 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞεπαγώνω σε θερμοκρασία δωματίου πλένω και στραγγίζω τον ψάρι . Αλευρώνω τον γαλέο με ανάμεικτο αλεύρι κίτρινο χωριάτικο & καλαμποκάλευρο και τηγανίζω σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓαλέος πλακί στο φούρνο με πατάτες Κλασική συνταγή το πλακί στο φούρνο, άλλοτε με πατάτες και άλλοτε μόνο με τα κρεμμύδια. Νόστιμο πιάτο, πλήρες και πανεύκολο.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 3-4 μεγαλες πατατες κομμενες σε λεπτες φετες 2/3 φλυτζ. λαδι 3 μεγαλα κρεμμυδια ψιλοκομμενα 4-5 σκελιδες σκορδο ψιλοkομμενες 2 μεγαλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία κλασική συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι δική μας παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής του τηγανιτού παστού μπακαλιάρου με σάλτσα που τρώγαμε πάντα στο σπίτι μας στις 6 Αυγούστου[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 5 ) 1 κιλό γαλέος (φέτες) 1 λεμόνι (χυμός) 3 φλ. λάδι 1 κτ. γλυκού αλάτι 1 πρ. πιπέρι 1 φλ. αλεύρι Εκτέλεση συνταγής Ανακατεύουμε το αλεύρι με[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τον γαλέο 1 ½ κιλό γαλέος 1 φλιτζάνι λάδι ½ λεμόνια ½ κεφάλι σκόρδο αλάτι, πιπέρι λίγη ρίγανη Για την σκορδαλιά 1 κιλο πατάτες[...]
Πηγή: sidagi.gr4 φέτες γαλέου (200 γρ. περίπου η καθεμία), φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε χοντρές ροδελίτσες τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια από 1/2[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια 2-4 άτομα 1200 γραμμάρια γαλέο φιλέτο Σπανάκι (όση ποσότητα θέλουμε) 3 ώριμες ντομάτες 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 λεμόνι Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: sidagi.grΓαλέος τηγανιτός και σκορδαλιά με πατάτες και καρύδι. Τι χρειαζόμαστε: 6-8 φετες γαλεο κατεψυγμενο 1/2 φλ ελαιολαδο για τηγανισμα αλευρι για το τηγανισμα Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 6 φιλέτα γαλέου (200 περίπου γραμμαρίων το καθένα) 2 λεμόνια 300 γρ. κρέμα γάλακτος μία πρέζα κρόκο σε σκόνη μαϊντανός αλάτι & πιπέρι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.gr