Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα λάδι αλάτι - πιπέρι κληματόβεργες Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το αλατοπιπερώνουμε. Για την πλευρά του[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η δημοφιλέστατη παραδοσιακή γουρνοπούλα µε το όλο γλύκα κρεατάκι και την τραγανή πέτσα ψημένη στη σούβλα, να γλύφεις τα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1,6 κιλ. χοιρινό, μπούτι ή σπάλα, χωρίς κόκαλο 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο σε φετάκια 3 φλιτζ. τσ. μπίρα 4 κ.σ. μέλι 1/2 φλιτζ. τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.comΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.comΕδώ και πολλά χρόνια λέγαμε όλοι στην οικογένεια, ότι θέλουμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι στη σούβλα, αλλά ποτέ δεν το είχαμε κάνει. Ο λόγος?? Δεν μπορούσαμε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ καθιερωμένος μεζές-φαγητό σε όλα τα πανηγύρια και τις γιορτές στη Πελοπόννησο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες! Δεν γίνεται γλέντι χωρίς αυτήν !!! Συνήθως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓουρουνόπουλο ψητό με τραγανή πέτσα Υλικά 3 - 4 κιλά χοιρινό με την πέτσα του Αλάτι - πιπέρι - ρίγανη 3/4 φλ. ελαιόλαδο χυμός από 2 λεμόνια Εκτέλεση Πλένουμε[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.com1 κομμάτι χοιρινό με πέτσα Κλαδιά φρέσκιας ρίγανης Αλάτι, πιπέρι Οδηγίες Στρώνετε τον πάτο ενός ταψιού με κλαδάκια ρίγανης και βάζετε πάνω τους το κομμάτι του[...]
Πηγή: cookpad.com/gr