Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1κούπα ασπρισμένα και τριμμένα αμύγδαλα 1/2 κουταλάκι εσάνς αμυγδάλου 1 μπέικιν 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1/3[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ "ΕΛΒΕΤΙΑ" (TORTA ELVEZIA) ΣΥΝΤΑΓΗ LUCA MONTERSINO Υπέροχη τούρτα αμυγδάλου "Ελβετία", κοινώς torta Elvezia ή torta Helvetia , φημισμένο γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο Για το σιρόπι: 1 κούπα ζάχαρη 1,5[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas9 Απρ 2014 Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. αλεύρι Για την κρέμα : 400 ml γάλα 100 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookcool.grΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ! Υλικά για το παντεσπάνι: 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ. αμύγδαλο σκόνη Εκτέλεση για το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο παντεσπάνι υλικά 5 αυγά 125 ζάχαρη 100 αλεύρι 70 αμύγδαλο σκόνη Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ! Υλικά για το παντεσπάνι: 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ. αμύγδαλο σκόνη Εκτέλεση για το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο παντεσπάνι υλικά 5 αυγά 125 ζάχαρη 100 αλεύρι 70 αμύγδαλο σκόνη Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη τούρτα που μοιράζομαι μαζί σας με πολλή αγάπη ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ "ΕΛΒΕΤΙΑ" (TORTA ELVEZIA) ΣΥΝΤΑΓΗ LUCA MONTERSINO Υπέροχη τούρτα αμυγδάλου "Ελβετία", κοινώς torta Elvezia ή torta Helvetia , φημισμένο γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr