Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
“Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι” λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του[...]
Πηγή: pandespani.comΣΑΡΔΕΛΕΣ "ΙΝ ΣΑΌΡ" Οπως σας είπα σε προηγούμενη ανάρτηση, φέτος λατρέψαμε τις σαρδέλες, και έχουμε καθιερώσει να τρώμε ολόφρεσκια σαρδελίτσα, που την βγάζει το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρέπει να ομολογήσω ξανά, ότι δεν συμπαθώ τα μικρά ψάρια. Εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως, η αθερίνα η τηγανητή και ο γαύρος ο μαρινάτος . Ειδικά για τον[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΠΕΚΑΦΊΚΟ Οι σαρδέλες μπεκαφίκο ( sarde a beccafico ), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα φτηνό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr«Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι» λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του φρέσκου ιχθύος[...]
Πηγή: pandespani.comΜια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη σάλτσα και όχι απλά σκεπασμένες μ᾿ αυτή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔοκιμάστε να φτιάξετε τις σαρδέλες με έναν καλοκαιρινό και διαφορετικό τρόπο. Θα εκπλαγείτε με τη νοστιμιά του φαγητού. Σε όσους αρέσει η πικάντικη κάπαρη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΑΡΔΕΛΕΣ "ΙΝ ΣΑΌΡ" Οπως σας είπα σε προηγούμενη ανάρτηση, φέτος λατρέψαμε τις σαρδέλες, και έχουμε καθιερώσει να τρώμε ολόφρεσκια σαρδελίτσα, που την βγάζει το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία συνταγή κατάλληλη για ουζάκι που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα στη λαϊκή βρήκα ωραιότατες σαρδελίτσες που με παρακαλούσαν να τις αγοράσω. "Πάρε με, πάρε με" μου έλεγαν κι από εκεί που ετοιμαζόμουν να μαγειρέψω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜία συνταγή που μπορείτε να την σερβίρετε σαν συνοδευτικό για ουζάκι αλλά και σαν κύριο γεύμα. Συνταγή : Εφη Γιαλούση. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα σούπερ πιάτο για ουζάκι και όχι μόνο. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, αναμονή 4 ώρες. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grγια τις σαρδέλες 1 κιλό σαρδέλες ελαιόλαδο για να τις αλείψουμε λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος για πασπάλισμα για τη γέμιση 1 φλιτζ. μαϊντανός χοντροκομμένος 1[...]
Πηγή: cooklos.grΑν είσαι fan της σαρδέλας, αυτή εδώ είναι μια ακόμη συνταγή για να την απολαμβάνεις πιο συχνά. Ντοματούλα, κρεμμυδάκι, μια ιδέα μουστάρδας και μπόλικο λεμόνι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά σαρδέλες: 1 κιλό ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σκόρδο: 2-3 σκελίδες κομμένες σε λεπτές φέτες κρεμμύδι: 1 κομμένο σε ροδέλες ντομάτες: 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ σαρδέλα ανήκει στα αφρόψαρα,τα οποία μέχρι προ τινος θεωρούνταν ψάρια δεύτερης κατηγορίας! Σήμερα έχουν εκτιμηθεί, διότι έχει γίνει γνωστό ότι είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τις σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 24 σαρδέλες, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι Για το μείγμα escabeche 100 ml ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό σαρδέλες, καθαρισμένες-αν θέλετε κόβετε τα κεφάλια εγώ τα αφήνω . 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1½ κουτ. σούπας μουστάρδα,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr