Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 116 συνταγές
Υλικά: 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 40 γρ.ρύζι γλασσέ 1 αυγό 3 αυγά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ ανηθο 2 κ.σ μαιντανό 2 κ.σ δυόσμος αλάτι πιπερι 500 γρ[...]
Πηγή: greekmasa.grΤις προάλλες μιλούσα με μια φίλη και μου έλεγε ότι ποτέ στη ζωή της δεν έχει φτιάξει γιουβαρλάκια αβγολέμονο γιατί τα θεωρεί εξαιρετικά δύσκολα! Προσωπικά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣυνταγές της εποχής από τον Βασίλη Τσαγκάρη και τον Ηλία Μπαλάσκα Υλικά (για 4 άτομα) Για τα γιουβαρλάκια ½ κιλό χοιρινό κιμά (δύο φορές αλεσμένο) 6[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνα απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι τα γιουβαρλακια.. οχι τα ασπρα αλλα τα κοκκινα τα οποια θα τα βρειτε ΕΔΩ Με τις βροχες και με το κρυο εκανα μια εξαιρεση[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑπό τις αγαπημενες χειμωνιατικες σουπιτσες, τα γιουβαρλάκια τα αγαπαμε και τα τρωμα μανιωδως! Υλικά (για 3 πιάτα - γύρω στα 12 γιουβαρλάκια) για τα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες... προσπαθώ, προσπαθώ, προσπαθώ... τρέχω και δεν φτάνω... αλλά όλα είναι ελαφρώς βελτιωμένα κι έτσι παίρνω κουράγιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια είναι μια νόστιμη, χορταστική και πολύ τονωτική σούπα. Τη μαγείρευε πολύ τακτικά η φίλη μου η Amal και τα παιδιά της τη λάτρευαν. Αποτελούσε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια σφιχτή βελουτέ σουπίτσα λαχανικών με γιουβαρλάκια για τα βλασταράκια σας. Ξεκίνησα να την φτιάχνω για το παιδί και τελικά έγινε αγαπημένη όλων..Η σούπα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦαγάκι αγαπημένο της οικογένειας μου και δε λείπει από το εβδομαδιαίο μενού ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ξέρω πως η συνταγή μου μοιάζει με κάποιες[...]
Πηγή: greekmasa.grΑς φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘυμάμαι πως το έχω ξαναπεί,στα μέρη μου το αυγολέμονο το συνηθίζουμε με ντομάτα...μην ξινίζετε!..πρόκειται για ένα καθ΄ όλα ταιριαστό πάντρεμα...η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑγαπημενη σουπιτσα μικρων και μεγαλων, πεντανοστιμη ειτε εινα αβγολεμονο, ειτε σκετη. Ειδικά με αυτό το κρύο, ω, παιδιά μου, τι κρύο είναι τούτο!!! Πάω τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα κλασικά γιουβαρλάκια αυγολέμονο με σάλτσα ντομάτας. Ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη γεύση. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργος ο συνδυασμός αλλά δοκιμάστε το, θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο και χορταστικό φαγητό ! Τι χρειαζόμαστε: 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕυκολα, νοστιμα, σταθερη αξια της Ελληνικης κουζινας Τι χρειαζόμαστε: 500 gr κιμα μοσχαρισιο 1 κρασοποτηρο ρυζι νυχακι (6 κουταλιες σουπας) 1 κρεμυδι μετριο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα χειμωνιάτικο πιάτο! Μία διαφορετική εκδοχή που συνδυάζει τα γιουβαρλάκια και την χορτόσουπα. Πολύ θρεπτική και πεντανόστιμη που την προτιμούν μικροί και[...]
Πηγή: greekmasa.grTα γιουβαρλάκια από ψάρι, σε σχέση με τα γιουβαρλάκια από κρέας, έχουν μια εγγενή φινέτσα, η οποία συμπληρώνεται πολύ ωραία από το μελισσόχορτο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami