Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η πεθερά μου προχθές “πεθύμησε πίτα”. Το κρύο έχει σφίξει, είχε και καιρό να την φτιάξει, δεν ήθελε και πολύ να βγεί το φ ι ρ μ ά ν ι. Και, όπως καλά θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την σούπα: 3-4 καρότα 3-4 κλωνάρια μεγάλο σέλινο 3 κυβάκια ζωμό κοτόπουλου Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο Για τον κιμά: 1 kg χοιρινό κιμά 3-4 χούφτες ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τον κιμά: 1 κιλό κιμά (μισό μοσχάρι και μισό χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον χοντρό τρίφτη 1 κούπα ρύζι Καρολίνα 1 αυγό 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1/2 κιλό κιμάς (χοιρινός και μοσχαρίσιος μισός-μισός, αν θέλουμε) 2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στημένο 1 φλιτζάνι λάδι 1/3[...]
Πηγή: yumyum.grΥΛΙΚΑ 700γραμ. κιμά ανάμεικτο (χοιρινό, μοσχάρι) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι 1 ματσάκι άνηθο 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι 1 αυγό αλάτι πιπέρι ΓΙΑ ΤΗΝ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ Χειμώνας μπήκε για τα καλά και μια σουπίτσα (σουππούα) μην ξεχνιόμαστε και εμείς οι κύπριοι της (καλαμαριάς) Γιουβαρλάκια έφτιαξα σήμερα αυτά θα σας βάλω.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕίναι ένας πολύ καλός τρόπος να "κρύψετε" λαχανικά σε ένα φαγητό που συνήθως αγαπάνε τα παιδιά. Υλικά Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2-1/2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο -1 κουπα ανηθο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΑγαπημενη σουπιτσα μικρων και μεγαλων, πεντανοστιμη ειτε εινα αβγολεμονο, ειτε σκετη. Ειδικά με αυτό το κρύο, ω, παιδιά μου, τι κρύο είναι τούτο!!! Πάω τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτό και τα γιουβαρλάκια αυγολέμονο , είναι τα δύο φαγητά, που όταν το φτιάχνω, ακολουθώ «κατά γράμμα» τις συνταγές της γιαγιάς μου και ποτέ δεν έχω[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά άξιζε τον κόπο όπως πάντα. Κάποια[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικό πιάτο εποχής! Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά άξιζε τον κόπο όπως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ για 6-8 μεριδες -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο -1 κουπα ανηθο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grυλικά 650 γρ. κιμάς, μισός χοιρινός-μισός μοσχαρίσιος 1/2 φλ. τσ. ρύζι καρολίνα 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 1/2 φλ. τσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγές της εποχής από τον Βασίλη Τσαγκάρη και τον Ηλία Μπαλάσκα Υλικά (για 4 άτομα) Για τα γιουβαρλάκια ½ κιλό χοιρινό κιμά (δύο φορές αλεσμένο) 6[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν ακούς για γιουβαρλάκια αυγολέμονο τότε θυμάσαι τις καταπληκτικές συνταγές που έφτιαχνε η αγαπημένη σου γιαγιά. Ένα πιάτο που το έχουν ξεχάσει αρκετοί[...]
Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγές