Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Υλικά 1/2 ποτηράκι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο & 1 μικρό ολόκληρο 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες καρέ 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ντομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο κλειδί σε μια εξαιρετική χορτοφαγική παέγια είναι να μην ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Τα μανιτάρια είναι καλό να είναι σχεδόν ολόκληρα γιατί εκτός του ότι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 4-6 άτομα ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές λωρίδες ½ κιλό χταπόδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό καλαμαράκια,[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά - 150 γρ. τσορίζο σε λεπτές φέτες (ισπανικό αλλαντικό, το βρίσκουμε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ ή σε ντελικατέσεν) - 100 γρ. πανσέτα χοιρινή κομμένη σε[...]
Πηγή: lovecook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. φασολάκια 1 κόκκινη πιπεριά 100 γρ. μανιτάρια 150 γρ. αρακά κ.τ.ψ. 1 κ.γ. μπούκοβο 1 κ.γ. πάπρικα 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο χυμό από[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Στην Ελλάδα όταν λέμε παέγια, συνήθως εννοούμε την παέγια θαλασσινών. Ετυμολογικά η λέξη παέγια (paella) σημαίνει τηγάνι (προέρχεται[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κόκκινη πιπεριά 100 γρ. μανιτάρια 150 γρ. αρακά κ.τ.ψ. 1 κ.γ. μπούκοβο 1 κ.γ. πάπρικα 1 σκ. σκόρδο χυμό από 2 λεμόνια 200 γρ. ντομάτα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com400 γρ. γαρίδες κατεψυγμένες ακαθάριστες 1 κύβο κότας ½ κ.γ. σαφράν 900 γρ. νερό βραστό 250 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο 100 γρ. τσορίθο 80 γρ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ παέγια, το κληροδότημα των Μαυριτανών στnv Ισπανία, είναι n μαρτυρία της ιστορικής σύνδεσης της Ευρώπης με τον αραβικό πολιτισμό. Η συγκεκριμένη από τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι Βαλενθιάνοι τη θεωρούν ένα από τα στοιχεία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr… φύκια! Τελικά υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουμε άρωμα και γεύση θαλασσινών στη βέγκαν κουζίνα. Το πιάτο αυτό που μας έρχεται από την πανέμορφη Ισπανία, το[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά 500 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλου 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 100 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 2 τομάτες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓΙΑ 8 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τον ζωμό σαφράν 40 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Κεφάλια από γαρίδες 1 γρ. Κρόκος Κοζάνης 1,5 κιλό Ζωμός κοτόπουλου Για την παέγια 120[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία συνταγή που δεν χρειάζεται πολλά λόγια, μόνο όρεξη. Συνταγή : Γιώργος Τσελίδης. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Ημέρα προβολής :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/11/2015 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Παέγια με κοτόπουλο Μια εύκολη συνταγή για μια παραλλαγή του[...]
Πηγή: sintayes.grΈξω από την Ισπανία θεωρείται το εθνικό της πιάτο και το πιο κοινό της... λάθος και τα δύο. Είναι ένα τοπικό πιάτο των Μεσογειακών ακτών της χερσονήσου και[...]
Πηγή: bostanistas.grH κλασική παέγια έχει κουνέλι, λουκάνικο ακόμα και σαλιγκάρια, αλλά η πιο δημοφιλής αν;a τον κόσμο είναι τούτη με τα θαλασσινά, που στην Ισπανία αποκαλείται[...]
Πηγή: bostanistas.gr