Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ειχαμε αναφέρει στο παρελθόν τη σπουδαιότητα των συνταγών των μητέρων, γιαγιάδων μας κλπ. Ετσι λοιπόν βάζω αυτή τη συνταγή μαζί με το χειρόγραφο, την οποία[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 2 αυγά 1/3 της μπαγιάτικης μισόκιλης φρατζόλας, μουσκεμένη σε γάλα φρέσκο. 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: greekmasa.gr‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 700 γρ. κιμάς (μισός μοσχαρίσιος, μισός χοιρινός) 2 αβγά (τα ασπράδια) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μέτρια ντομάτα, στον τρίφτη 1 1/2 φλιτζ. τσ. τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοναδικά κεφτεδάκια που θα σας ξετρελάνουν !!! Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 55΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grFor English, scroll down Ένα χωριάτικο τυρί που έφτασε στα χέρια μου ήταν η αιτία να γίνει αυτή η συνταγή. Μου δώσανε λοιπόν κατσικίσιο τυρί από την Εύβοια.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κιμά (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 2 αυγά 1 μέτριο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1 σκελίδα σκόρδο (πολτοποιημένη) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/5 του ψωμιου (κατά[...]
Πηγή: greekcook.grΠέρνουμε την ψίχα από μια φρατζόλα ξερό ψωμί, την κάνουμε τρίμματα και προσθέτουμε λίγο γάλα να μουσκέψει το ψωμί και να απορροφηθεί. Αναμιγνύουμε με 1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠέρνουμε την ψίχα από μια φρατζόλα ξερό ψωμί, την κάνουμε τρίμματα και προσθέτουμε λίγο γάλα να μουσκέψει το ψωμί και να απορροφηθεί. Αναμιγνύουμε με 1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr