Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό φρέσκα νιόκι 4-5 κ.σ. ανάλατο βούτυρο 8-10 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα Ρετζάνο Παρασκευή Βράστε τα νιόκι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. πατάτες 350 γρ. αλεύρι 60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 αβγό αλάτι γιά το σερβίρισμα: 50 γρ. φρέσκο βούτυρο 4-5 φυλλαράκια φασκόμηλου 60 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπαρασκευή Αναμειγνύουμε τη ρικόττα με το αλεύρι, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε το αβγό. Δουλεύουμε το μείγμα με πιρούνι να γίνει λείο, αλλά όχι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝΙΌΚΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ Τα νιόκι ( gnocchi ) είναι από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά και για χρόνια περίμενα να πάω στην Ιταλία για να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΜΕ ΜΩΒ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Στην χθεσινή ανάρτηση ( εδώ ) μάθαμε γενικά για τα νιόκι και γνωρίσαμε μικρά μυστικά γιά να τα φτιάξουμε εύκολα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΜΕ ΜΩΒ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Στην χθεσινή ανάρτηση ( εδώ ) μάθαμε γενικά για τα νιόκι και γνωρίσαμε μικρά μυστικά γιά να τα φτιάξουμε εύκολα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΌΚΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ Τα νιόκι ( gnocchi ) είναι από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά και για χρόνια περίμενα να πάω στην Ιταλία για να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 φακελάκια πουρέ πατάτας MAGGI 1κ.σ μαργαρίνη 4κ.σ ελαιόλαδο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες 2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 250 γρ. ρικότα 1 κρόκο αυγού 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για σερβίρισμα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 50 γρ. αλεύρι 300 γρ. ντοματίνια 2 σκ. σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ π.κ. κρασί λευκό 200 γρ. κρέμα γάλακτος 150 γρ . παρμεζάνα τριμμένη 10 φύλλα φασκόμηλου Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε την ανακάλυψη και δοκιμή των λιγότερο γνωστών συνταγών της καλής, παραδοσιακής ιταλικής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε την ανακάλυψη και δοκιμή των λιγότερο γνωστών συνταγών της καλής, παραδοσιακής ιταλικής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr