Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
υλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.com1 ώριμο ανανά 3 κούπες βότκα 1/2 κουταλάκι σκόνη κανέλας 1/2 κουταλάκι σπόρους κόλιανδρου Σιρόπι: 450 γραμμάρια ζάχαρη 1 κούπα νερό Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το φθινόπωρο μας βρίσκει στην γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Εκεί στην Μαυρομιχάλη 53 βρεθήκαμε στη[...]
Πηγή: foodtrails.grΤα burger του Barbara Que είχα βαρεθεί να τα βλέπω να γεμίζουν το λογαριασμό μου στο Instagram. Νομίζω πως πραγματικά είναι αδύνατον να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: foodjunkie.euΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη γιαγιά μου η μαγειρική και τα τραπέζια ήταν σημαντικά στην επιτυχία μίας σχέσης ερωτικής, οικογενειακής, φιλικής. Δεν ήξερε από εντυπωσιακά στολίσματα[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]
Πηγή: pandespani.comΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr