Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Μια σως που ταιριαζει σε ψαρια, σαλατες και λαχανικα Τι χρειαζόμαστε: 125 γρ. μαγιονεζα 125 γρ. κρεμα γαλακτος 4 κουταλιες σουπας κετσαπ 1 κουταλια χυμο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 Ψωμάκια hamburger 2 Μπιφτέκια 2 Φέτες cheddar 2 Λουκανικάκια κοκτέιλ 4 Φετούλες από ασπράδι αυγού 4 Ελιές Λίγη μουστάρδα Οδηγίες Ψήνετε τα μπιφτέκια. Βάζετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Ένα λάθος με τέλεια αποτελέσματα!!! Υλικά Σου σε μακρόστενο σχήμα (εκλέρ) λουκάνικα κοκτέιλ βρασμένα κέτσαπ, μουστάρδα Εκτέλεση Κάνουμε την ζύμη σου[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά: 125 γρ. μαγιονέζα 125 γρ. κρέμα γάλακτος 4 κουταλιές σούπας κέτσαπ 1 κουταλιά χυμό λεμονιού λίγο αλάτι λίγη ζάχαρη ένα σφηνάκι ουίσκι [...]
Πηγή: greekcook.grΗ μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]
Πηγή: omanoclock.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]
Πηγή: omanoclock.gr5 αυγά 0.5 κούπα μαγιονέζα 0.5 κούπα κέτσαπ 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα αλάτι πιπέρι πάπρικα (για το σερβίρισμα) Οδηγίες Βράζουμε τα αυγά (ο κρόκος να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr125 γρ. μαγιονέζα 125 γρ. κρέμα γάλακτος 4 κουταλιές σούπας κέτσαπ 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Ένα σφηνάκι ουίσκι Λίγο αλάτι Λίγη ζάχαρη Εκτέλεση Χτυπάμε την[...]
Πηγή: sidagi.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως σας είπα και στην ακριβώς από κάτω ανάρτησή μου, φέτος ετοίμασα απλά πραγματάκια αλλά πολύ νόστιμα αν κρίνω ότι ελάχιστα από αυτά απέμειναν στις[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΥΛΙΚΑ: -λουκανικάκια κοκτέιλ -σφολιάτα -λίγη κέτσαπ στην γέμιση Μόλις ψηθούν τα νινάκια, προσθέστε τα μάτια χρησιμοποιώντας κασέρι και ελιά. Χρησιμοποιήστε ένα[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.gr5 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κέτσαπ 1 σταγόνα ταμπάσκο 3 σταγόνες ουΐσκι ή κονιάκ αλάτι πιπέρι καγιέν πιπέρι Αναμειγνύουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σως μαζί.[...]
Πηγή: cooklos.grΚάνε το δείπνο με ντοματόσουπα, σωστό χειμωνιάτικο cocktail party! Πώς; Μα φυσικά ετοιμάζοντας την πιο λαχταριστή τοματόσουπα και σερβίροντας μαζί έναν[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html