Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Αυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grO Irish Coffee είναι ένα αλκοολούχο κοκτέιλ που φτιάχνεται με Ιρλανδέζικο ουΐσκυ, ζεστό πολύ ζεστό καφέ, καστανή ζάχαρη και κρέμα γάλακτος. Οι πρότυπες και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΛΙΚΕΡ ΑΜΑΡΕΤΟ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ Η ριζα της ιταλικης λεξη ς amaretto ειναι το amaro , που σημαινει πικρο. A maretto οι ιταλοι λενε καθε γλυκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λικέρ μούσμουλο ή μέσκουλα, όπως το λέμε στην Πάτρα, είναι από τα λιγότερο γνωστά σπιτικά λικέρ, παρ' όλο που είναι από τα πιο φίνα και ωραία, με πολλούς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Nocino είναι ένα Ιταλικό λικέρ με πολύ σκούρο χρώμα και το οποίο παρασκευάζεται από πράσινα, μικρά καρύδια όσο είναι ακόμα άγουρα. Υπάρχουν πολλές συνταγές[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΌμορφο, έντονο, διαυγές πορτοκαλί χρώμα γι αυτό το καθόλου συνηθισμένο λικέρ, το λικέρ φραγκόσυκου. Ένα λικέρ αρκετά σπάνιο, αφού λίγοι είναι οι "γενναίοι", οι[...]
Πηγή: kitchenstori.esRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο λικέρ μούσμουλο ή μέσκουλα, όπως το λέμε στην Πάτρα, είναι ένα από τα λιγότερο δημοφιλή σπιτικά λικέρ, παρόλο που είναι από τα πιο ωραία, με πολλούς και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Amaretto –το όνομά του μας έρχεται από τα Ιταλικά- είναι ένα λικέρ με ελαφρά σκούρο χρώμα και άρωμα και γεύση αμυγδάλου. Πολύ συχνά, αντί για τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΘα βρεις μπριος σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ. Χρησιμοποίησε τα σκέτα (χωρίς σοκολάτα ή γεύση πικραμύγδαλου) και ετοίμασε μια διαφορετική πρόταση ορεκτικού.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίναι ίσως το πιο αρωματικό λικέρ που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Μοναδικό συστατικό για λικέρ και ποτά στη βεράντα όλο το καλοκαίρι. Δεν έχεις παρά να κρατήσεις τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα υπέροχο λικέρ, με ξεχωριστή γεύση που θυμίζει πικραμύγδαλο και που, όταν το δοκιμάσετε μία φορά, δεν πρόκειται να το ξεχάσετε ή να το μπερδέψετε με κάποιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 75 αμύγδαλα από σπασμένα κουκούτσια βερίκοκου. 1 κιλό ζάχαρη. 2 μεγάλα ξύλα κανέλλας. 2 κουταλάκια μικρά γαρύφαλλα ολόκληρα. 1 ½ κιλό κονιάκ[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ πιο απλός και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δική μας βυσσινάδα, είναι από το σιρόπι που περισσεύει όταν δένουμε γλυκό του κουταλιού βύσσινο . Ο πιο ωραίος[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grAmaro (πικρό) και Amore (αγάπη) δυό λέξεις σχεδόν ομόηχες , που αντικατοπτρίζονται στο κλασσικό ιταλικό λικέρ amaretto . Γ λυκόπικρο και μυρωδάτο σαν την[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr