κυπριακες σεφταλιες συνταγη | συνταγη κουκις | τουρτα ντοματα ζελε | πως φτιαχνω σαλτσα πουμαρο | μπισκοτα κουκις παρλιαρος | σπετσοφαι+με+χοιρινο | κολοκυθοπιτα αργυρως | βουτυρο για παστα φλωρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις τσιλι βιδες αμυγδαλο

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

mojito (μοχίτο): ο κουβανός βασιλιάς των[...]

Στα ισπανικά η λέξη mojar σημαίνει μουσκεύω ενώ στα αφρικανικά η λέξη mojo σημαίνει κάνω μάγια. Ποια από τις δύο ισχύει δεν γνωρίζω αλλά αυτές είναι οι δύο[...]

Πηγή: pandespani.com
τα καλύτερα του μήνα - Νοέμβριος 2015 (&[...]

Ο κατά κανόνα υπεραπασχολημένος και εξωστρεφής Νοέμβριος αναλώθηκε στα πηγαινέλα, σε καθημερινές δοκιμές εκτός κουζίνας και γευστικές εκδηλώσεις. Το ρίξαμε[...]

Πηγή: pandespani.com

κοκτέιλ καρπούζι με τζίντζερ & λάιμ,[...]

Τα κοκτέιλ με βάση τα καλοκαιρινά φρούτα (δείτε και το Bellini) είναι δροσιστικά, έχουν τρομερή γεύση και κλείνουν το μάτι στις εντυπώσεις με τα ζωντανά τους[...]

Πηγή: pandespani.com
μαργαρίτα κοκτέιλ... μ' αγαπάς δε μ'[...]

μαργαρίτα κοκτέιλ Μαργαρίτα: το κοκτέιλ που διαρκεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Aγαπημένο της παρέας (μας) και της πιο δυτικής κρητικής παραλίας στις 7.00μ.μ.[...]

Πηγή: pandespani.com
γρανίτα καφέ: o espresso κρυσταλλικός -[...]

Στη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]

Πηγή: pandespani.com
daiquiri φράουλα και papa doble - Pandespani.com

Tο Daiquiri (ντάκιρι) δημιουργήθηκε στην Κούβα παίρνοντας το όνομά του από την ομώνυμη πόλη. Είναι κοκτέιλ που η ομορφιά του βασίζεται στην απλότητα: ρούμι,[...]

Πηγή: pandespani.com
sex on the beach κοκτέιλ... ;-) - Pandespani.com

Το καλοκαίρι του 1983, ο Mathias, μελαχροινός bartender στη hot διασταύρωση σέξι μπικίνι και γραμμωτών κοιλιακών, απολάμβανε την καλοκαιρινή δουλειά του στο[...]

Πηγή: pandespani.com
15 κρύα πιάτα για υψηλές θερμοκρασίες -[...]

15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]

Πηγή: pandespani.com
μ΄ ένα κοκτέιλ Cointreau στην αλλαγή του χρόνου[...]

Ένα βήμα πριν την πρωτοχρονιά, πιο γιορτινή ακόμη απ΄ τα Χριστούγεννα, μια που το καλωσόρισμα του νέου χρόνου είναι ιεροτελεστία του καλοπιάσματος. Θέλουμε να[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαγκέτι αλ αματριτσιάνα -ο gladiator της Ρώμης[...]

–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]

Πηγή: pandespani.com
γρανίτα καφέ: o espresso κρυσταλλικός

Στη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα μαργαρίτα –άνω των 18 - Pandespani.com

τάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο πανετόνε για την βασίλισσα -[...]

100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]

Πηγή: pandespani.com
γρανίτα λεμόνι με αλκοόλ ή χωρίς

"Το επιδόρπιο θάπρεπε να σερβίρεται πρώτο στο τραπέζι, πριν τα ορεκτικά. Να ανεβάζει το γλυκό την γλυκόζη, τη διάθεση και την όρεξη", λέει η νεότερη[...]

Πηγή: pandespani.com
ερωτικά κοκτέιλ με σημειολογία πάθους

Ερωτική διάθεση, love is εισαγωγή και παθιασμένα κοκτέιλ. Τη ρεβάνς παίρνει κάθε ειδική στιγμή, που προτάσσει την πραγματικότητα της απόλαυσης των αισθήσεων[...]

Πηγή: pandespani.com
Cointreau Fizz: στην καρδιά των κοκτέιλ

Μικρές χαριτωμένες φυσαλίδες συνομωτούν με ένα παλιό καλό λικέρ υπέρ μας. Γίνονται η καρδιά και η ψυχή ελκυστικών κοκτέιλ, μας ανεβάζουν την διάθεση και μας[...]

Πηγή: pandespani.com
Cointreau: από το πορτοκάλι στις φυσαλίδες

Πρωταγωνιστεί στα μπαρ και στο σπίτι, από την κουζίνα ως την βεράντα. Μπαίνει με την ίδια άνεση στα κοκτέιλ, στο τσάι και στα γλυκά, και τα πάει άριστα με το[...]

Πηγή: pandespani.com
sex on the beach… ;-)

Το καλοκαίρι του 1983, ο Mathias, μελαχροινός bartender στη hot διαστάρωση σέξι μπικίνι και γραμμωτών κοιλιακών, απολάμβανε την καλοκαιρινή δουλειά του στο[...]

Πηγή: pandespani.com
γρανίτα ούζο vs σορμπέ τζιν[...]

«Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…» μου λέει η φίλη μου η Sophie, εξ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. «Και γιατί δεν δοκιμάζουμε[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy