Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Αυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌμορφο, έντονο, διαυγές πορτοκαλί χρώμα γι αυτό το καθόλου συνηθισμένο λικέρ, το λικέρ φραγκόσυκου. Ένα λικέρ αρκετά σπάνιο, αφού λίγοι είναι οι "γενναίοι", οι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Nocino είναι ένα Ιταλικό λικέρ με πολύ σκούρο χρώμα και το οποίο παρασκευάζεται από πράσινα, μικρά καρύδια όσο είναι ακόμα άγουρα. Υπάρχουν πολλές συνταγές[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνα κλασικό τροπικό κοκτέιλ με βάση το άσπρο και το μαύρο ρούμι. Πρωτοφτιάχτηκε το 1944, στο εστιατόριο Trader Vic’s, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια![...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο κέρασμα που έπρεπε απαραίτητα να υπάρχει στο μπουφέ κάθε σπιτιού, την εποχή που ήμουνα παιδί. Το τσέρρυ μπράντυ είναι ίσως το κλασικότερο ηδύποτο που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 75 αμύγδαλα από σπασμένα κουκούτσια βερίκοκου. 1 κιλό ζάχαρη. 2 μεγάλα ξύλα κανέλλας. 2 κουταλάκια μικρά γαρύφαλλα ολόκληρα. 1 ½ κιλό κονιάκ[...]
Πηγή: greekmasa.gr