Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.eu15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]
Πηγή: pandespani.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ανεργία και η κρίση έχει περιορίσει κατά πολύ όχι μόνο τα έξοδα και τις εξόδους αλλά έχει βάλει φρένο ακόμα και στις καθημερινές μας συνήθειες. Ακόμα[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.grΌταν μας κάλεσαν στο Gaspar στο Φάρο Νέου Ψυχικού για να δοκιμάσουμε το μενού, πρέπει να σας πω πως ενθουσιάστηκα. Γιατί το μαγαζί που άνοιξαν οι γνωστοί για[...]
Πηγή: foodjunkie.eu2 φιλετάκια στήθος κοτόπουλο κομμένα σε χοντρούς κύβους 100 ml. ποτό της Γιαγιάς 30 ml. κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. μυζήθρα 100 γρ. μανιτάρια σε φετάκια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλοκαίρι χωρίς παγωμένο καφεδάκι, χυμούς και κοκτέϊλ δεν γίνεται...Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ γιαυτό το λόγο είναι οι παγοθήκες!!!Σε πολλά χρώματα και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΡιζότο με κολοκύθα και καρύδια Πολλοί από εσάς θα θυμάστε ίσως την κοινή πρόσκληση για μια συνάντηση γνωριμίας που είχαμε απευθύνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα η[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΦιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε μαρινάδα που μπορείς να την πιείς στο ποτήρι με ένα γυαλιστερό στεφάνι από αλάτι. Η Μαργαρίτα γίνεται μαρινάδα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comWhen life gives us lemons, we make... limoncello! Επιτέλους ήρθε η ώρα του. Πόσο καιρό προσπαθώ να ετοιμάσω αυτή την ανάρτηση.... Υποτίθεται στο μυαλό μου ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓενικά : O ι Δυτικοί το είπαν τζίντζερ (ginger) , οι Έλληνες πιπερόριζα , και οι Aσιάτες το έλεγαν ζιντεμέλ. Η πιπερόριζα ή τζίντζερ (παλαιότερη ελληνική[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr