Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό τους καλοκαιρινούς καρπούς με έντονη προσωπικότητα, ρόδινο χρώμα και πολύ άρωμα, το ροδάκινο, αν και θεωρείται φρούτο της αγνότητος, στην πράξη[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα βήμα πριν την πρωτοχρονιά, πιο γιορτινή ακόμη απ΄ τα Χριστούγεννα, μια που το καλωσόρισμα του νέου χρόνου είναι ιεροτελεστία του καλοπιάσματος. Θέλουμε να[...]
Πηγή: pandespani.com100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤις παλιές συνταγές θα πρέπει να τις θυμόμαστε που και που ετσι για να ξεφεύγουμε λιγάκι απο τον ιλιγγιώδη ρυθμό της εποχής. Μια συνταγή για το χωνευτικό μας[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΛΙΚΕΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Η παρατεταμενη καλοκαιρια φετος ευνοησε ιδιαιτερα τους βασιλικους, που ακομη και τωρα - μεσα Νοεμβριου - συνεχιζουν να ειναι καταπρασινοι! Αφου[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 8-10 άτομα Για τη φράουλα με βασιλικό 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική 1 φλιτζάνι νερό 1 κιλό φράουλες, πλυμένες και κομμένα σε φέτες 3/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: sidagi.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔεν ξέρω τι έχει συμβεί με τον καιρό, αλλά όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Ούτε τα καλοκαιρινά δεν έχω κατεβάσει ακόμη και περιφέρομαι με τα ίδια τρία μπλουζάκια[...]
Πηγή: foodjunkie.euΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr6ο ml τζιν 30 ml χυμός λεμονιού 30 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού (αν δεν βρείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυόσμο· το[...]
Πηγή: gastronomos.grΛίγο καιρό πριν, με προσκάλεσαν τρεις bloggers, η Vanessa , η Nicole και η Nancy , να συμμετάσχω στο My 7 Links Project (ας το ονομάσω στα ελληνικά "Η λίστα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 2 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα χυμό λεμόνι (περίπου 3 ζουμερά λεμόνια) Το ξύσμα απο ενα λεμόνι 15 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού Διαδικασία Βάζουμε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.com