Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 134 συνταγές
Το καλοκαίρι είναι η εποχή, που θέλει το παγωμένο τσάι της. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και όλοι γευστικοί, για όσους βαριούνται το τσάι, αλλά θέλουν τα ωφέλη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά Mussel pop-ups 10 μύδια με το κέλυφος 40 γρ. χτένια 10 γρ. φινόκιο ψιλοκομμένο 5 ml ελαιόλαδο 40 γρ. μάγκο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 φύλλα ρόκα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι μαμάδες μας, στις γιορτές, σέρβιραν πάντα λικέρ με σοκολατάκια. Οι πιο παλιές σίγουρα θυμούνται τις γιορτές που δέχονταν γνωστούς και φίλους στο σπίτι και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤί να ζητήσει κανείς μ' αυτόν τον καύσωνα... παρά μια δροσιστική λεμονάδα. Υπέροχη και γεμάτη παγάκια κίτρινη σαν το λεμόνι ή ροζ λεμονάδα του ονείρου σαν ροζ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Επιτέλους γύρισα στο σπιτάκι μου... Όχι ότι πέρασα άσχημα δηλαδή, αφού σε διακοπές ήμουν, αλλά σαν το σπίτι[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΛεμονακι μυρωδατο.. Αυτη την εποχη τα λεμονια ειναι στα φορτε τους..κι αμα εχεις και δικη σου λεμονια και κοβεις φρεσκο φρεσκο το λεμονακι με την υπεροχη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΉρθε η ώρα να σας κεράσω σας το είχα υποσχεθεί!! Με την ευκαιρία να σας ευχηθώ και καλό μήνα!!! Πριν φύγω για διακοπές είχα πάει μια μικρή βόλτα σε γνώριμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΑρωματικό,γευστικό και ταυτόχρονα χωνευτικό! Ευχαριστώ την φίλη μου Ειρήνη για την υπέροχη συνταγή! Υλικά Φλούδες 8 λεμονιών ( μόνο το κίτρινο , όχι άσπρο[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr50 ml λικέρ μέντας 300 ml νερό 300 ml χυμό πράσινου λεμονιού 40 γρ ζάχαρη Σε μία γαβάθα, ανακατεύετε το νερό και τη ζάχαρη. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε τα κυδώνια μπορούμε να φτιάξουμε δύο γευστικότατα λικέρ, που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και διαφέρει στο χρώμα, αλλά και στη γεύση. Έτσι, αν ψήσουμε πρώτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr250 γρ mascarpone 80 γρ κρυσταλλική ζάχαρη 3 αυγά ξύσμα από 1 λάιμ 1 λεπτή φετούλα λάιμ ανά ποτήρι, για διακόσμηση 4 φρέσκα φυλλαράκια μέντας, ψιλοκομμένα 8[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλές φορές τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αναζητούμε ένα δροσιστικό ποτό που θα μας αναζωογονήσει. Μια καλή λύση είναι τα smoothies. Εκτός από[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το παρφέ 3 αβγά, 3 κρόκους αβγού, 150 γρ. ζάχαρη, 500 γρ. κρέμα γάλακτος, 100 γρ. πουρέ φραγκοστάφυλου, 50 γρ. λικέρ Cassis. Για το σιρόπι βανίλιας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΛΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑ ΚΑΦΕ Θα μπορουσαμε να το παρομοιασουμε με σπιτικο bailey's. Τα λικερ ηταν καποτε πολυ στη μοδα, αλλα σημερα εχουν αντικατασταθει απο "μοντερνα"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.gr