Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ Για το παρφέ 3 αβγά, 3 κρόκους αβγού, 150 γρ. ζάχαρη, 500 γρ. κρέμα γάλακτος, 100 γρ. πουρέ φραγκοστάφυλου, 50 γρ. λικέρ Cassis. Για το σιρόπι βανίλιας 50 γρ. ζάχαρης, 1 λοβό βανίλια (stick), 30 γρ. νερό, 10 γρ. χυμό λεμονιού, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, ½ ρόδι, τ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com