Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Το λικέρ είναι ένα η δύποτο ,όπως επικράτησε να λέγεται,είναι το αλκοολούχο ποτό που φτιάχνεται από την απόσταξη οινοπνεύματος με την προσθήκη γεύσης φρούτων,[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό βύσσινο 1 κιλό ζάχαρη 10 ξύλα κανέλα 1 σακουλάκι γαρύφαλλο 750 ml κονιάκ 125 ml ούζο 125 ml τσίπουρο Δημιουργία Το μυστικό της[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤα καλοκαιρινά όνειρα είναι τεμπέλικα. Έρχονται κάτι μεσημέρια ξαπλωμένα στη σκιά, με το ψιλό αεράκι ίσα να τα δροσίζει και χωρίς φόρα σ’ ακουμπάνε την ώρα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα και πάλι!!! Πριν μερικές μέρες προβληματίστηκα πολύ...να γράψω τη σημερινή ανάρτηση ή όχι;;; Αλλά μετά σκέφτηκα ...γιατί όχι;;; Κυριολεκτικά από το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒανίλια ( υποβρύχιο συνταγή) Βρήκα πολλές στο internet αλλά τελικά κατέληξα σ’ αυτή της φίλης μου Eri του Captain Cook γιατί δεν μ’ αρέσει η[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grHi everybody! Κάποιοι γυρίζουν από τις διακοπές, κάποιοι φεύγουν, κάποιοι δεν έφυγαν καθόλου, έτσι κι αλλιώς για τη χώρα μας το Καλοκαίρι (από καιρό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΔροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημέρα και πάλι!!! Πριν μερικές μέρες προβληματίστηκα πολύ...να γράψω τη σημερινή ανάρτηση ή όχι;;; Αλλά μετά σκέφτηκα ...γιατί όχι;;; Κυριολεκτικά από το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο χωριό μου υπάρχουν πάρα πολλές αφροξυλιές (τοπική ονομασία) ή σαμπούκος περισσότερο γνωστό, οι οποίες δεν αξιοποιούνται ποτέ από κανέναν. Πέρσι κάτι μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝα σας δροσίσω για το καλό του μήνα??? Καλό μήνα μπλογκοπαρεούλα και καλά να περνάτε είτε είστε σε διακοπές, είτε δεν είστε! Μαζί με τη λεμονάδα είναι ίσως[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠριν καταλήξω σε αυτή τη συνταγή, διάβασα ένα σωρό άλλες, έψαξα στο διαδίκτυο, το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα και κατέληξα στην παλιά καλή εκδοχή: θα φτιάξω το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαλό καλοκαίρι! Επιτέλους, το ημερολόγιο γράφει Ιούνιος... Τον αγαπώ τον Ιούνιο. Ειδικά όταν ξεκινάει με τριήμερο... Και ποιος δεν έχει ανάγκη από ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΈνα από τα πιο γευστικά και αρωματικά λικέρ που υπάρχουν, μετά το βύσσινο που για μένα είναι το κορυφαίο, εύκολο και γρήγορο. Φτιαγμένο με φρέσκες φράουλες και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 400 γρ. καθαρισμένα κόκκινα φραγκόσυκα ή κόκκινα μούρα 1 λίτρο φιλτραρισμένο νερό 6-8 κοφτές κ.σ. ζάχαρη ζαχαροκάλαμου (αυξομειώστε ανάλογα πόσο γλυκό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr