Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Το κέρασμα που έπρεπε απαραίτητα να υπάρχει στο μπουφέ κάθε σπιτιού, την εποχή που ήμουνα παιδί. Το τσέρρυ μπράντυ είναι ίσως το κλασικότερο ηδύποτο που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα , που καλά κρατούν, τα ζεστά ροφήματα και ποτά πίνονται εύκολα. Οι ζεστές κούπες και τα ποτήρια έχουν την τιμητική τους[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες μαθαίνετε φαντάζομαι τα νέα για το νησί μου, από την τηλεόραση δυστυχώς. Η Ζάκυνθος που ξέραμε όλοι, το νησί που έγινε 2η πατρίδα μου, δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛΙΚΕΡ ΑΜΑΡΕΤΟ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ Η ριζα της ιταλικης λεξη ς amaretto ειναι το amaro , που σημαινει πικρο. A maretto οι ιταλοι λενε καθε γλυκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες είχα την τιμή να βρεθώ σε μια ιδιαίτερη νυχτερινή ξενάγηση για λίγους στα άδυτα της ποτοποιίας METAXA στην Κηφισιά. Οι περισσότεροι το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜια γευστική και υγιεινή εκδοχή της αγαπημένης σου σανγκρία! Το cranberry δεν είναι μόνο γευστικό και απολαυστικό. Ανήκει στα λεγόμενα superfoods που[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 φλ. γάλα, 1 2/3 φλ. (40 cl ή 2 μικρές συσκευασίες των 20 cl) κρέμα γάλακτος, 1 κουταλάκι στιγμιαίος καφές, 1 φακελάκι + 1 κοφτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com- 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική - 2 μικρά ξυλάκια κανέλας - 12 καρφάκια γαρίφαλο - μισό κεφαλάκι μοσχοκάρυδο - 1 κιλό βύσσινα (τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου) [...]
Πηγή: cooktherapy.grΕπέμενα για χρόνια και χρόνια πως ναι, μπορεί τον καφέ τον βάζουμε σε κέικ, σε μπισκότα, γλυκίσματα, όμως το βασίλειό του είναι ένα και μοναδικό: το φλιτζάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό κράνα 1 κιλό ζάχαρη 3 ξύλα κανέλας (προαιρετικά) 1 κ.σ. γαρίφαλο (προαιρετικά) μπράντι ή κονιάκ Βάζουμε σε μεγάλο αποστειρωμένο βάζο τα κράνα με τη[...]
Πηγή: cooklos.grΟ μηλίτης (cider), το κρασί που παραδοσιακά γίνεται από μήλα στις βόρειες χώρες, όπου δεν καλλιεργούνται σταφύλια, αλλά και ο απλός χυμός από μήλο, στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Amaretto –το όνομά του μας έρχεται από τα Ιταλικά- είναι ένα λικέρ με ελαφρά σκούρο χρώμα και άρωμα και γεύση αμυγδάλου. Πολύ συχνά, αντί για τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛικέρ ροδιού!!!!❤ ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ 3 κούπες ρόδι(σπορια) 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες Μπραντυ 2 ξυλάκια κανέλας 4 γαρύφαλλα Τα βάζω όλα σε μια κατσαρόλα να[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 ½ φλ. ζάχαρη, 120 γρ. ( ½ φλ.) βούτυρο, σε κομματάκια, 3 κοφτές κουταλιές κακάο σε σκόνη, 1 κοφτό κουταλάκι μαγειρική σόδα, 1 ½ φλ. αλεύρι που[...]
Πηγή: xrysessyntages.com