Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 282 συνταγές
υλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΘησαυρός τα καλοκαιρινά φρούτα.Μπορείς να τα γευτείς στην φυσική τους κατάσταση ,σαν τάρτα,μαρμελάδα ,γλυκό του κουταλιού ,παγωτό και γρανίτες. Πολλά τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο λικέρ που βλέπετε δεν είναι απλά βιολογικό, αλλά είναι από άγρια βατόμουρα που μαζέψαμε σαν καλές νοικοκυρές με τα χεράκια μας, από το χωριό μας στη[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr50 ml λικέρ μέντας 300 ml νερό 300 ml χυμό πράσινου λεμονιού 40 γρ ζάχαρη Σε μία γαβάθα, ανακατεύετε το νερό και τη ζάχαρη. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑφιερωμένη στη Sitronella αλλά και στον GreekLoverBoy, δύο διαφορετικές σχολές «λικεροποιών». Τα βερύκοκα πρέπει να είναι ώριμα αλλά γερά, σε καλή κατάσταση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο ελαφρύ δροσερό απολαυστικό γλυκάκι για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Η συνταγή είναι δικιάς μου επινόησης. Εσείς απλά δοκιμάστε το!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑ ΚΑΦΕ Θα μπορουσαμε να το παρομοιασουμε με σπιτικο bailey's. Τα λικερ ηταν καποτε πολυ στη μοδα, αλλα σημερα εχουν αντικατασταθει απο "μοντερνα"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τα κυδώνια μπορούμε να φτιάξουμε δύο γευστικότατα λικέρ, που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και διαφέρει στο χρώμα, αλλά και στη γεύση. Έτσι, αν ψήσουμε πρώτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ συνταγή μου σήμερα, είναι η συνέχεια της ανάρτησής μου με τη μαρμελάδα μανταρίνι. Νομίζω πως οι φλούδες μανταρίνι είναι μιά έκρηξη γεύσης και φρεσκάδας στο[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό ζάχαρη 500 ml ή 2 κούπες νερό (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο) 10 μεγάλα χονδρά κομμάτια κανέλας χονδρο-σπασμένα στο γουδί 10 καρφάκια γαρίφαλα 10[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το παρφέ 3 αβγά, 3 κρόκους αβγού, 150 γρ. ζάχαρη, 500 γρ. κρέμα γάλακτος, 100 γρ. πουρέ φραγκοστάφυλου, 50 γρ. λικέρ Cassis. Για το σιρόπι βανίλιας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚι αφού μάθαμε μερικές γενικές οδηγίες για την παρασκευή των λικέρ , ας περάσουμε στην πράξη. Δαμάσκηνα υπάρχουν ακόμα υποθέτω (άλλο αν εγώ δε μπορώ να βρω).[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια ανάσα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι καιρός για milkshake! Φτιάξαμε τα δικά μας για να μπούμε σε καλοκαιρινό κλίμα. Τα milkshake που[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΑρωματικό,γευστικό και ταυτόχρονα χωνευτικό! Ευχαριστώ την φίλη μου Ειρήνη για την υπέροχη συνταγή! Υλικά Φλούδες 8 λεμονιών ( μόνο το κίτρινο , όχι άσπρο[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr