Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Τα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔεν είχα στο πρόγραμμα να γράψω! Αλλά το οτι απολαύσαμε αυτή τη λεμονάδα στη βεράντα μας λίγο πριν χαζεύοντας τα όμορφα χρώματα της δύσης με έκανε να[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΛίγο μέλι,αβοκάντο,πορτοκάλι,μύρτιλλα,αλλά και με πολλά άλλα φρούτα και λαχανικά μπορείς να τα βάλεις στο μπλέντερ σου και να φτιάξεις 5 ελαφρώς γλυκά[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΤο απεριτίβο επανέρχεται στην επικαιρότητα, μετά από τρεις δεκαετίες που η είσοδος στο γεύμα γινόταν απότομα, βιαστικά, πρόχειρα. Ή έστω με περιορισμένες[...]
Πηγή: caruso.grαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.com100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΚάποιοι άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά με το ζώδιο τους και τις πλανητικές επιρροές και κάποιοι άλλοι απλά το διασκεδάζουν, είτε ανήκετε στην μία κατηγορία είτε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓια 8-10 άτομα Για τη φράουλα με βασιλικό 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική 1 φλιτζάνι νερό 1 κιλό φράουλες, πλυμένες και κομμένα σε φέτες 3/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛίγο καιρό πριν, με προσκάλεσαν τρεις bloggers, η Vanessa , η Nicole και η Nancy , να συμμετάσχω στο My 7 Links Project (ας το ονομάσω στα ελληνικά "Η λίστα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.com