Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο καλοκαίρι απαιτεί χαλαρότητα, καλή διάθεση και παγωμένα ποτά! Για τα πρώτα δύο λίγα πράγματα μπορεί το Ελληνικό Χρέος της Γαστρονομίας να κάνει για σας, για[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ πιο πετυχημένη συνταγή (με βάση την επισκεψιμότητα) του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 3 χρόνια είναι η γρανίτα καρπούζι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr...για έναν πολύ σημαντικό λόγο, για κάποια πολύ σημαντικά γενέθλια, ενός πολύ σημαντικού προσώπου... Η προετοιμασία για αυτή τη φιέστα ξεκίνησε πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓρανίτα πεπόνι με λάιμ Άτομα: 12, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος στην κατάψυξη: 5 ώρες, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ : 900 γρ. καθαρισμένο πεπόνι 150 ml νερό 100[...]
Πηγή: foodtrails.grΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ, ΚΑΡΟΤΟΥ, ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑντί για lime μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λεμόνι στη μισή ποσότητα του lime γιατί θα βγει πολύ ξυνό. Υλικά • 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό • 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΌταν ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση ότι ένας από τους λόγους που προτιμώ την μαρμελάδα φράουλα αραιή είναι για να χρησιμοποιώ το σιρόπι που απομένει, το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛεμονάδα με τζίντζερ και δυόσμο. Ένα άκρως καλοκαιρινό ρόφημα που θα σε δροσίσει, και θα θες να το φτιάχνεις ξανά και ξανά. Το τζίντζερ θεωρείται μπαχαρικό[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr50 ml* τεκίλα, λευκή ή κίτρινη 20 ml Cointreau (ή λικέρ triple sec της αρεσκείας μας) 40 ml φυσικός χυμός λάιμ 10-20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης** (ανάλογα με το[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Mussel pop-ups 10 μύδια με το κέλυφος 40 γρ. χτένια 10 γρ. φινόκιο ψιλοκομμένο 5 ml ελαιόλαδο 40 γρ. μάγκο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 φύλλα ρόκα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiκαλημέρα!!! Παρασκευή σήμερα.. όμορφη ημέρα ειδικά για αυτούς που δεν δουλεύουν Σάββατο... εδώ στην Πάτρα όλα πάνε καλά... χάθηκα αλλά λίγο το καλοκαίρι, λίγο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη 1 φλιτζάνι νερό 2/3 του φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ (από περίπου 7 έως 8 λάιμ μεσαίου μεγέθους) 1 μέτριο[...]
Πηγή: sidagi.grΤο καλοκαίρι του 1983, ο Mathias, μελαχροινός bartender στη hot διαστάρωση σέξι μπικίνι και γραμμωτών κοιλιακών, απολάμβανε την καλοκαιρινή δουλειά του στο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα και Καλό μήνα να έχουμε! Δοκίμασα πρώτη φορά jelly shot (ζελέ με αλκοόλ σαν σφηνάκι) σε ένα κλαμπ στην Αμερική πριν από μερικά χρόνια. Το σέρβιραν σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr