Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας κατά[...]
Πηγή: argiro.gr1/4/φλ. ελαιόλαδο 2 1/2 φλ. σιτάρι μουσκεμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. μανιτάρια διάφορα ψιλοκομμένα σε φέτες 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr150 γρ. πλιγούρι 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλικομμένο 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλικομμένο 1 ματσάκι κόλιανδρο ψιλικομμένο 1/2 φλ. αποξηραμένο κράνμπερι 1/2 φλ. ρόδι[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι πράσο 1 φλ. αρακά 2 φλ. ρύζι 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο 2 κ.σ. γιαούρτι αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το πράσο.[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι πράσο 1 φλιτζ. αρακά 2 φλιτζ. ρύζι 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο 2 κ.σ. γιαούρτι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ψιλοκόβουμε το πράσο.[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας,[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2[...]
Πηγή: argiro.gr