Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Χρόνος Εκτέλεσης: 25-30 λεπτά Υλικά για 2 μερίδες: 800 γρ. κόντρα μοσχαρίσια μπριζόλα (χωρίς κόκκαλο) ελαιόλαδο αλάτι χοντρό πιπέρι 1 μικρό ματσάκι ρόκα baby 2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 φλ. ρύζι 2 κ.σ. βούτυρο 5 φλ. νερό ή ζωμό κότας 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο Για τη σάλτσα κιμά 400 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο (1 φορά περασμένο στη μηχανή του[...]
Πηγή: argiro.grχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ Μια συνταγη ευκολη, γρηγορη και νοστιμη. Τα σκαλοπινια, αν και νομιζω οτι δεν τα πολυσυνηθιζουμε στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια όποιον έχει βαρεθεί -μα δεν θέλει να αποχωριστεί-τον κεφτέ,τον τηγανητό...και αγαπά να τρώει το ριζότο... ΥΛΙΚΑγια τα κεφτεδάκια:500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • 1 ντομάτα • 1/2 ματσάκι σέλινο • αλάτι • πιπέρι Πλένουμε τα λαχανικά, και[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΓια τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • 1 ντομάτα • 1/2 ματσάκι σέλινο[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.gr800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα από τα ωραιότερα φαγάκια της σμυρναίικης κουζίνας!! Η πεθερά μου συνήθιζε να το κάνει με συκωτάκια, εγώ το φτιάχνω με μοσχαράκι κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην αρχή ξεκίνησα να κάνω λαχανόρυζο με κιμά, έπειτα ήθελα λαχανοντολμάδες με μπεσαμέλ αλλά δεν προλάβαινα και είχα ψιλοκόψει και το λάχανο. Κάποια στιγμή[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com