Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Για 2 άτομα: 10 καθαρισμένα μπουτάκια από βατράχια 10 καθαρισμένα σαλιγκάρια, Ελαιόλαδο Ψιλοκομμένο μεσαίο κρεμμύδι μικρά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1-2 κλαράκια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr500 γρ. φρέσκο σπανάκι αλάτι 125 γρ. μπέικον 50 γρ. κρεμμύδια 75 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 100 ml λευκό ξηρό κρασί 1,3 λίτρο ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. ρύζι για ριζότο (π.χ. αρμπόριο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος από 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού φύλλα[...]
Πηγή: gastronomos.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής 400 γρ. ρύζι για ριζότο (αρμπόριο ή καρναρόλι) 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε κυβάκια πάχους περίπου 1 εκ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 λίτρο νερό 1 κύβος λαχανικών MAGGI 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1/2 κρεμμύδι 1/2 πράσο 300 γρ καθαρισμένο σπανάκι λίγο ελαιόλαδο 450 γρ ρύζι για ριζότο 1/2 φλ. κρασί λευκό 1 1/2 λίτρο ζωμό (λαχανικών ή ό,τι έχετε) αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡιζότο με σπανάκι και χτένια Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄. Βαθμός Δυσκολίας : ✬[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά συνταγής 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ. ρύζι για ριζότο (τύπου Αrborio) 1l ζεστό ζωμό κοτόπουλου, έτοιμο ή σπιτικό 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr