Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά: 200γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 1,5γρ. σαφράν 1 κύβο 3 κουταλιές παρμεζάνα 1 φλιτζανάκι του καφέ λευκό κρασί 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο 1 λίτρο νερό Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingstories.comΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr5 κομμάτια λουκάνικα χωριάτικα Καρδίτσας (περίπου μισή θηλιά όπως λέμε στον τόπο μου) 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά κόκκινη 2 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κούπα ρύζι κίτρινο (για πιλάφι) 2 1/2 κούπες βραστό νερό 1-2 κύβους knorr (εγώ χρησιμοποιώ βοδινό) Εάν δεν χρησιμοποιήσετε κύβο συμπληρώστε λίγο αλάτι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -800 γραμ. μοσχάρι για μαγειρευτό (ελιά η σπάλα) κομμένο σε μικρά κομμάτια -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr8-10 φλιτζάνια ζωμό κότας (κατά προτίμηση σπιτικό, αλλιώς φτιαγμένο με κύβους κότας) 1 κ.σ. ελαιόλαδο Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2½-3 φλιτζ. κοντόκοκκο ιταλικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com400 γρ. ρύζι βρασμένο parboiled 200 γρ. ανάμικτα λαχανικά βρασμένα 3 κουτ. σούπας καλαμπόκι βραστό 300 ml μαγιονέζα light 8 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr