Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ.τσαγ. ρύζι για ριζότο (arborio ή carnaroli) ½ φλ.τσαγ. αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή[...]
Πηγή: argiro.grΚλασσικο ιταλικο ριζοτο. Τι χρειαζόμαστε: 1 μετριο κρεμμυδι 1 πακετακι αποξηραμενα μανιταρια porcini ( 20 gr) 1 ποτηρι λευκο κρασι ρυζι σπυρωτο σαφραν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6-8 άτομα) 8-9 φλ. ζωμό κότας (σπιτικός καλύτερα) 3/4 φλ. περίπου αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι (Porcini ή Cèpes) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μικρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 ½ φλ ρύζι αρμπόριο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 6-7 μανιτάρια (πορτσίνι ή σαμπινιόν ή και ανάμικτα) κομμένα σε φέτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο( arborio ή carnaroli) ½ φλ αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή portobello) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4 άτομα): 2½ λίτρα ζεστό νερό 1 τεμ. ζωμό λαχανικών 1 μέτριο κρεμμύδι 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη 500γρ. λευκά μανιτάρια 1 κούπα ρύζι[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά 1 φλ.τσ. κινόα 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα πορτσίνι (προαιρετικά) 3/4 φλ.τσ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κούπα ρύζι μπονέτ 10γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 4 μανιτάρια λευκά κομμένα σε μικρές φέτες 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ⅓ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr250γρ. φακές 1 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 2½ φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 30γρ. μανιτάρια βολίτες (ή πορτσίνι ) αποξηραμένα 100γρ. μανιτάρια αγάρικα σε φέτες[...]
Πηγή: cooklos.gr1 φακελάκι μανιτάρια πορτσίνι (βασιλομανίταρα), αποξηραμένα (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε καλά παντοπωλεία) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 1 φλ.τσ. κινόα 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα πορτσίνι (προαιρετικά) 3/4 φλ.τσ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : διάφορα είδη μανιταριιών (φρέσκα κ αποξηραμένα), όποια σας αρέσουν, εγώ χρησιμοποίησα (porcini ,trombeta, barre, τα βρήκα αποξηραμένα. Τα porcini ή[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΈνα μυρωδάτο ριζότο με λαχανικά και κρόκο Κοζάνης. Τι χρειαζόμαστε: 500 g ρύζι σπυρωτό το ανάλογο νερό για το βράσιμο του ρυζιού, σύμφωνα με τις οδηγίες του[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια το ριζότο 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή[...]
Πηγή: cooklos.gr