Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Καλημέρα από την ανοιξιάτικη που εν τω μεταξύ καλύφθηκε από γκρίζα σύννεφα! Δεν πειράζει όμως... σήμερα είναι Παρασκευή, τελευταία μέρα της εβδομάδας κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο περασμένο Σάββατο είχαμε έμπνευση και φτιάξαμε ένα ιδιαίτερο λαχανόρυζο, προχωρώντας την παραδοσιακή συνταγή ένα βήμα παραπέρα... Σήμερα όμως φτιάξαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι ντομάτες είναι πια στην εποχή τους, η αλήθεια βέβαια είναι ότι πρέπει κάπως να ψάξεις τους πάγκους της τοπικής λαικής αγοράς για να βρεις μια ντομάτα καλή,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 100 ml ελαιόλαδο 1 μικρό άσπρο λάχανο, καθαρισμένο από τα 2 - 3 εξωτερικά φύλλα του, ψιλοκομμένο για σαλάτα 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά,[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 φλυτζανα ρύζι μπασμάτι 1 ψιλοκομμένο καροτο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 κομματάκι πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓρήγορο και εύκολο φαγητάκι με λίγα και απλά υλικά που ταιριάζει και ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμά (1 φορά περασμένο)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τις πιο νόστιμες συνταγές που έχω δοκιμάσει ποτέ... Είναι αραβική συνταγή που μου την έδωσε η γιαγιά μου από έναν φίλο της από την ΑΙΓΎΠΤΟ..Δοκιμάστε και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr20 ml ελαιόλαδο 40 γρ. βούτυρο l50 γρ. ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 400 γρ. ρύζι Arborio 1 κουτ. κοφτό του γλυκού αλάτι 1 πρέζα άσπρο πιπέρι 100 ml κρασί[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔύο μυστικά έχει το καλό ριζότο: το σωστό ρύζι και τη μέτρια προς χαμηλή φωτιά άπαξ το ρύζι πέσει στο τηγάνι. Θέλει 20 με 25 λεπτά φουλ απασχόλησης, ανακάτεμα[...]
Πηγή: bostanistas.gr