Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Risotto, Risotto all’ onda: Εθιστικό ιταλικό ριζότο – Μέρος ΙΙ - Pandespani.com, Risotto με κίτρινη κολοκύθα και γλυκάδια συνταγή από ggr, Risotto Express. Η νοστιμιά 4 τυριών σε 4 κινήσεις συνταγή από ggr, Risotto με κουκιά, σύγκλινο και φασκόμηλο συνταγή από ggr, Risotto all’ onda: Εθιστικό ιταλικό ριζότο – Μέρος ΙΙ - Pandespani.com
Τα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]
Πηγή: pandespani.comΤα λάχανα κι η σπουδαιότητα διέρρηξαν προ πολλού τις σχέσεις τους. Άσπρα ή κιτρινωπά, πράσινα ή κόκκινα εν προκειμένω έως μοβ και μπλε, όλο το πλατύφυλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΡΙ'ΖΙ Ε ΜΠΙ'ΖΙ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙΑ (ΑΡΑΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ Οταν το ρυζι κανει ριμα με το μπίζι, σαν αποτελεσμα εχουμε ενα απο τα πιο γευστικα και κατα συνεπεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 2 κ.σ βούτυρο 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. ρύζι Αρμπόριο 2 φλιτζ. ζωμό λαχανικών 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 καρότο 1 κρεμμύδι 3 κλωναράκια σέλινο ή σέλερι 30 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. πλιγούρι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 200 ml λευκό ξηρό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΙΛΑΦΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΟ (ÇEVİRME PİLAV) Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια πάρα πολύ νόστιμη αλλά και με εντυπωσιακή εμφάνιση συνταγή, απο την τούρκικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ριζότο είναι ένα πιάτο καθαρά ιταλικό, και μάλιστα με προέλευση από την Βόρεια Ιταλία. Είναι γνωστό για τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματός του, ο οποίος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίμαι ο ggr και μόλις τελείωσα. Και έχω στον ουρανίσκο μου μία απίστευτη γεύση, ένα άρωμα απροσδιόριστο, μία υποψία καυτερού. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτην αρχή ξεκίνησα να κάνω λαχανόρυζο με κιμά, έπειτα ήθελα λαχανοντολμάδες με μπεσαμέλ αλλά δεν προλάβαινα και είχα ψιλοκόψει και το λάχανο. Κάποια στιγμή[...]
Πηγή: greekmasa.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr