Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 300 γραμμ. ρύζι arborio ή carnaroli (ποικιλίες ρυζιού πλούσιες σε άμυλο, ειδικές για ριζότο. Εάν δεν βρείτε στην περιοχή σας,[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ.τσαγ. ρύζι για ριζότο (arborio ή carnaroli) ½ φλ.τσαγ. αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. μανιτάρια (ασπρομανίταρα) 1 ξερό κρεμμύδι 2 φλιτζ. πλιγούρι 1 κ.σ. πελτέ 1/4 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί 4 φλιτζ. ζωμό κότας ή κρέατος[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 φλιτζ. νερό ρύζι για πιλάφι (μακρύκοκκο) 1/2 φλιτζ. 2 φλιτζ. μαγειρεμένες φακές (από το χτεσινό τραπέζι)[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κομμάτι πράσο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1/4/φλ. ελαιόλαδο 2 1/2 φλ. σιτάρι μουσκεμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. μανιτάρια διάφορα ψιλοκομμένα σε φέτες 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. βούτυρο 1 φωλιά ψιλό φιδέ 2 φλ. ρύζι μακρύκοκκο 4 φλ. νερό ή ζωμός αλάτι πιπέρι 1 κουταλιά βούτυρο για το τηγάνι 3 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ Εκτέλεση Ζεσταίνω[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη σάλτσα ντομάτας: 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ 2 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπασμένη σκ. σκόρδο 1 + 1/2 φλ. ρύζι αρμπόριο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 5 φλ. ζωμός κότας 1/2 φλ. ψιλοτριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: argiro.gr600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 φλ. νερό 1/2 φλ. ρύζι για πιλάφι (μακρύκοκκο) 2 φλ. μαγειρεμένες φακές (από το χτεσινό τραπέζι) αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο( arborio ή carnaroli) ½ φλ αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή portobello) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr