Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 δόση Duxelle μανιταριών 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 κ.σ. ζάχαρη 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. ρύζι για ριζότο 1/2 κούπα κρασί λευκό 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 1 κύβο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com220 γρ. ρύζι για risotto (π.χ. arborio) 250 γρ. μανιτάρια champignons 1 καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 80 ml λευκό ξηρό κρασί 500 ml από κάποιο ζωμό (ελλείψει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜου πήρε πολύ καιρό (και πολλά βλέμματα αποδοκιμασίας) για να πετύχω ένα ριζότο που να φέρνει λίγο αέρα Ιταλίας. Νομίζω ότι πια το έχω πετύχει. Τι λέτε ? Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίμαι ο ggr και μόλις τελείωσα. Και έχω στον ουρανίσκο μου μία απίστευτη γεύση, ένα άρωμα απροσδιόριστο, μία υποψία καυτερού. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8-10 φλιτζάνια ζωμό κότας (κατά προτίμηση σπιτικό, αλλιώς φτιαγμένο με κύβους κότας) 1 κ.σ. ελαιόλαδο Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2½-3 φλιτζ. κοντόκοκκο ιταλικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια αυτό το διαφορετικό risotto θα χρειαστούμε Ένα κομμάτι παστό ή αλλιώς σύγκλινο(περίπου 150 γραμμάρια) 1 1/2 ποτήρι (νερού) ρύζι τύπου Αμερικής 2 κουταλιές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/2 kg σουπιές 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοτριμμένο 2 σκ. σκόρδο, ψιλοτριμμένο 1 ποτ. κρασί λευκό 1/2 ποτήρι ζεστό νερό 6 κ.σ. ελαιόλαδο 300 γρ. ρύζι arborio ή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 500γρ. πουργούρι Lisko, 125 ml λάδι, 1 λίτρο νερό, 50 γρ. φιδέ, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι, χυμός λεμονιού. Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι να βράσει και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1-1 1/2 κιλό πράσα 1/2 κουπα ρυζι καρολίνα 2 1/2 κουπες νερο 200 γρ τυρι ρεγγατο (ή οποιο αλλο τυρι που να λιώνει) Αλατι - πιπέρι Λάδι Οδηγίες 50'[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Shutterstock] Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται από την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι είναι λίγο[...]
Πηγή: bostanistas.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται απο την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr