Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
ΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Shutterstock] Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται από την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι είναι λίγο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4-6 άτομα 6-7 φλ. (περίπου) καυτό ζωμό βοδινού (σπιτίσιος καλύτερα), 3 πρέζες ίνες ζαφοράς, 3 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]
Πηγή: pandespani.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙ'ΖΙ Ε ΜΠΙ'ΖΙ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙΑ (ΑΡΑΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ Οταν το ρυζι κανει ριμα με το μπίζι, σαν αποτελεσμα εχουμε ενα απο τα πιο γευστικα και κατα συνεπεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr150 γρ. Λιαστές ντομάτες χωρίς το λάδι τους 150 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου 1 μικρό κρεμμύδι 75 γρ. βούτυρο 15 ml.ελαιόλαδο 350[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ριζότο είναι ένα πιάτο καθαρά ιταλικό, και μάλιστα με προέλευση από την Βόρεια Ιταλία. Είναι γνωστό για τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματός του, ο οποίος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα φαγάκια της σμυρναίικης κουζίνας!! Η πεθερά μου συνήθιζε να το κάνει με συκωτάκια, εγώ το φτιάχνω με μοσχαράκι κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίμαι ο ggr και μόλις τελείωσα. Και έχω στον ουρανίσκο μου μία απίστευτη γεύση, ένα άρωμα απροσδιόριστο, μία υποψία καυτερού. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡιζότο με γαρίδες και ξηρούς καρπούς για 4 ατομα: Υλικά Για το ριζότο: 350 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο 12 γαρίδες Νο 2 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 4 άτομα) 16-20 γαρίδες μέτριες 8 μικρά καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 νεροπότηρο ρύζι αρμπόριο (ή άλλο κατάλληλο για ριζότο) 1 μεγάλη τομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com