Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Παραδοσιακή συνταγή, εποχική, με όλη τη νοστιμιά του "χοντρού" κρέατος.. Τι χρειαζόμαστε: 1 και 1/2 κιλό τράγο σε μεγάλες μερίδες (κατά προτίμηση χεράκι) 1.200[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτη λαική πήγα το πρωί με την γυναίκα μου και βρήκα σε ένα πάγκο φρέσκα φασολάκια σε πολύ καλή τιμή και προπαντώς..φρέσκα. Ξέρετε όλοι φαντάζομαι οτι αυτό[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑγγινάρες με Μπιζέλι ( Χορτοφαγικό) αγγινάρες με μπιζέλι Οι αγγινάρες είναι ένα πολύ παραδοσιακό και υγιεινό πιάτο. Παλαιότερα σε κάθε κυπριακή αυλή και χωράφι[...]
Πηγή: nisoskypros.blogspot.gr/search/label/cyprus%20food200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε αυτή τη συνταγή ο συνδυασμός από μαύρες και πράσινες ελιές, κάπαρη και 100% ιταλικές λιαστές ντομάτες, δίνει μια ελαφρώς πικάντικη νότα που θα σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, νόστιμο και θρεπτικό, μια διαφορετική συνταγή για τις πολλές μελιτζάνες του καλοκαιριού. Τι χρειαζόμαστε: 6 μελιτζάνες (τσακώνικες ή φλάσκες, δεν έχει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτρούντελ με πατάτα και μελιτζάνα Υλικά για 6-8 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο μόνο το άσπρο μέρος κομμένο σε ροδέλες 2-3 σκ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΟ αρακάς είναι ένα από τα λαχανικά που το βρίσκουμε νωπό μόνο 2-3 μήνες. Εν τούτοις το καταναλώνουμε όλο το χρόνο περισσότερο από πολλά άλλα. Ο κατεψυγμένος[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr